بخدا صبح تاشب میشورم میسابم خرج نمیکنم جایی نمیرم همش تو خونه ام باکسی تلفنی هم حرف نمیزنم فقط یه اینترنته صبح گوشی دستم بود چنان دادند همش تو اینترنتی همش شارژنت میخری پولم کم میشه پولو حروم میکنی صبحانه زهرماری شد نخوردم رفتم نشستم پذیرایی کلی گریه کردم من چرا فک میکردم این با بقیه فرق داره اصلا زحماتمو نمیبینه اصلا وقتیم میگم میگه وظیفته همه زنا دارن تو خونشون کار میکنن صبح بیدار شدم رفتم کنارش خوابیدم روشو برمیگردونه اونور فوری گوشی رو برمیداره اصلا بغلم نمیکنه آرایش میکنم اصلا بی توجهه همش میگه وظیفته بکن بشور بساب دست ب گوشی نزن فقط کاش زندگی تموم شه ب والله اون دنیاهم میگم خدا روی شوهرم بهم نشون نده از هرچی مرده بدم میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه اب داره تموم میشه همه خلاص میشن از شوهرا بخصوص نی نی سایتیا
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚