2777
2789

بخدا صبح تاشب میشورم میسابم خرج نمیکنم جایی نمیرم همش تو خونه ام باکسی تلفنی هم حرف نمیزنم فقط یه اینترنته صبح گوشی دستم بود چنان دادند همش تو اینترنتی همش شارژنت  میخری پولم کم میشه پولو حروم میکنی صبحانه زهرماری شد نخوردم رفتم نشستم پذیرایی کلی گریه کردم من چرا فک میکردم این با بقیه فرق داره اصلا زحماتمو نمیبینه اصلا وقتیم میگم میگه وظیفته همه زنا دارن تو خونشون کار میکنن صبح بیدار شدم رفتم کنارش خوابیدم روشو برمیگردونه اونور فوری گوشی رو برمیداره اصلا بغلم نمیکنه آرایش میکنم اصلا بی توجهه همش میگه وظیفته بکن بشور بساب دست ب گوشی نزن فقط کاش زندگی تموم شه ب والله اون دنیاهم میگم خدا روی شوهرم بهم نشون نده از هرچی مرده بدم میاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ببخشیدا ولی حقته

وقتی رفتارش اینه چرا میری کنارش که روش رو برگردونه

ازش پول بگیر ب خودت خرج کن انقد نکردی همه چی رو برات اضافه میبینه کنم مثل تو بودم ولی الان روش رو تغییر دادم پول میگیرم ازش به خودم میرسم

خرج کن تا ارج داشته باشی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
گلم ببخشیدا ولی حقتهوقتی رفتارش اینه چرا میری کنارش که روش رو برگردونهازش پول بگیر ب خودت خرج کن انق ...

محلش نده اصلا

مرد جماعت رو محل ندی میوفته دنبالت

بچسبی بهش حس گوه پنداری میکنه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

دیگه اب داره تموم میشه همه خلاص میشن از شوهرا بخصوص نی نی سایتیا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا😄😄😄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚