2777
2789
عنوان

سوال

199 بازدید | 36 پست

خواستگارم فقط یه مادر داره وبا مامانش زندگی میکنه

توخواستگاری ازم پرسید مادرم بامون زندگی کنه اشکالی داره یانه؟

به نظرتون چیکار کنم؟ مادرش تنهازندگی میکنه بعد ازدواج پسرش یعنی نه همسر داره نه فرزندی

سخته

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی دارع چه مادری باشه مهربون و دلسوز  یا جادوگر و...

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

اگه خونه 2طبقه باشه شما تو یک طبقه وایشون هم تو طبقه دیگه میشه البته اگه به نظرت همه چی تمومه

ﻭَﻗﺘـــﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾِﮑــــﯽ ﻣِﺜـــﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔــــﺎﺭ♥️ﻫﻤﻪ ﺟـــﻮﺭﻩ ﭘـــﺎﺕ ﺛﺎﺑِﺖ ﻭﺍﯾﺴـــﺎﺩﻩ♥️ﻫَﺮﻃـــﻮﺭ ﺑِﭽﺮﺧــــﯽ، ﺑِﮑِﺸــــﯽ ﺗِﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ♛ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭِﺵ ﺑﮕــــﺮﺩ♛☜ﺩﻭﺭِﺵ ﻧـــــــﺰَﻥ☞

بهتره قبول نکنی بگو جدا زندگی کنیم ولی زود زود بهش سر میزنیم و اینطوری شوهرتم ناراحت نمیشه ازت 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
سلام استارتر چه خبرا؟ خاستگاری چی شد؟ 

دیشب اومدن و جلسه دوم بود یعنی،وبعدیکم صحبت رفتیم تواتاق وچندتاسوال مبهم داشتم ازقبل پرسیدم وجواب گرفتم دیگ حرفی نموند

امامن هیچ حس محبتی بهش ندارم برام خیلی سخته،نمیدونم چطورازحسم بگم ولی ذوقی ندارم،همه دختراذوق میکنن ولی من ن😔ایناطبیعیه ب نظرت؟یامن اینجوریم فقط

دلم آشوبه