2777
2789
عزیزم ایشالله نی نی ایت به سلامتی بیادبغلت شوهرتم خوب بشه هرچه زودترای بابا چراوزنت میادپایین غذاکم ...

ایشالله من ۶ ماه ویار داشتم بد هیچی نمیتونستم بخورم الانم که این بدن درد سیستم ایمنی بدنم اومده پایین 

بچه ها با اجازه اسی هرکی بلده بگه توروخدا جلوگیریم طبیعیه بعد دوروز پشت هم وقتی میرفتم سرویس بهداشتی لک خیلی کم میدیدم به نظرتون حامله  نیستم لک لانه گزینی نبوده؟😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیبی بزن ایشالله که مثبت میشه

هنوز زوده بی بی 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم احتمالا کلسیم بدنت کمه به خودت برس چیزای مقوی بخور مثلا 4مغز رو تو مخلوط کن بریز بعد خرما وشیر ...

گلم مغز دارم دهنم باز نمیشه بهش شیرم معدمو حسلی داغون میکنه

ایشالله من ۶ ماه ویار داشتم بد هیچی نمیتونستم بخورم الانم که این بدن درد سیستم ایمنی بدنم اومده پایی ...

بمیرم الههی😔منم تا پنج ماهگی ویارداشتم ده کیلوکم کردم بعداشتهام شده بودصفربخدابه زور غذاخوردم تااشتهام برگشت سعی کن بخوری اینجوری خیلی ضعیف میشی گلم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
بمیرم الههی😔منم تا پنج ماهگی ویارداشتم ده کیلوکم کردم بعداشتهام شده بودصفربخدابه زور غذاخوردم تااشت ...

خدا نکنه عزیزم اره منم داغونم اصلا دارم پس میوفتم بخدا

خدا نکنه عزیزم اره منم داغونم اصلا دارم پس میوفتم بخدا

سعی کن خودتو تقویت کنی گلم منم بخداهیچ کسوندارم که بهم برسه ولی بخاطربچه خوب میخورم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
سعی کن خودتو تقویت کنی گلم منم بخداهیچ کسوندارم که بهم برسه ولی بخاطربچه خوب میخورم

منم میخورم ولی بعدش بالا میارم هیچی تو بدنم نمیمونه دفعه هزارمو داروهامو عوض میکنه دکتر

منم میخورم ولی بعدش بالا میارم هیچی تو بدنم نمیمونه دفعه هزارمو داروهامو عوض میکنه دکتر

وااای مگه الانم بالامیاری مگه خوب نشدی من بعدچهارماهگی دکترم گفت اگه بازم بالا بیاری بایدبستری بشی منم انقدترسیدم ولی خداروشکرخوب شدم اخه دیگه تاالان بایدخوب میشدی وااای حالت تهوع واقعاادمونابودمیکنه

وااای مگه الانم بالامیاری مگه خوب نشدی من بعدچهارماهگی دکترم گفت اگه بازم بالا بیاری بایدبستری بشی م ...

خیلی خوب شده بودم ولی باز دیروز و امروز بالا آوردم دکتر منم گفت اگر اینجوری پیش بره دو ماه آخر بستری میکنمت تو بیمارستان اصلا داغونم

خیلی خوب شده بودم ولی باز دیروز و امروز بالا آوردم دکتر منم گفت اگر اینجوری پیش بره دو ماه آخر بستری ...

اهان وااای خیلی سخته منم گاهی اوقات حالت تهوع میگیرم دیمترون میندازم خوبم میکنه مخصوصا صبح یایکم غذازیادبخورم حالت تهوع میگیرم همین که احساس میکنم حالم بده میرم لب پنجره هوامیخورم حالم خوب میشه