2777
2789
اهان وااای خیلی سخته منم گاهی اوقات حالت تهوع میگیرم دیمترون میندازم خوبم میکنه مخصوصا صبح یایکم غذا ...

اره خیلی بده از این طرف فکر و خیال همسر و خانوادم از یه طرف بد بودن حالم از یه طرف همین لاغریم کلافه شدم بخدا

اره خیلی بده از این طرف فکر و خیال همسر و خانوادم از یه طرف بد بودن حالم از یه طرف همین لاغریم کلافه ...

اره واقعاحق داری ادم اعصابش خوردمیشه ایشالله هرچه زودترهم همسرت وخانوادت خوب بشن توهم به یه ارامش فکری برسی حالت خوب بشه ایشالله

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعاحق داری ادم اعصابش خوردمیشه ایشالله هرچه زودترهم همسرت وخانوادت خوب بشن توهم به یه ارامش فک ...

انشالله همه خوب بشن بخدا انگار کابوس برای آدم مرسی از دعای خیرت گلم

من فقط استخون لگنم دردمیکنه

صبحا هم که از تخت میام پایین یکم کف پام دردمیکنه

منم هفت ماهم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

من امرور رفتم تو ۱۹ هفته

لگن درد کمر درد و فوق العاده درد داخل واژن دارم

هماتوم دارم و جفتم پایینه دردام بخاطر ایناست؟؟

دکترم میگه خطرناک نیست استراحت نسبی داشته باش شیاف استفاده کن ولی من خیلی درد واژن دارم حتی نمیتونم راه برم از درد

من امرور رفتم تو ۱۹ هفته لگن درد کمر درد و فوق العاده درد داخل واژن دارم هماتوم دارم و جفتم پایینه ...

گلم بخاطر وزن گیری بچه است منم دارم طول سیروکیست خوبه

انشالله همه خوب بشن بخدا انگار کابوس برای آدم مرسی از دعای خیرت گلم

ایشالله الهی امین قوربونت فداتشم🥰🥰

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید