2777
2789
عنوان

به نظرتون با خواستگارم ادامه بدم

171 بازدید | 37 پست

از لحاظ موقعیت مالی و اجتماعی عالیه خونه تو منطقه خوب،دوتا ماشین،یک جلسه باهم صحبت کردیم سر مسائل مهم توافق داشتیم از لحاظ فرهنگی ام و خانوادگی ام در یک سطح هستیم

خیلی حامی بود گفت دوست ندارم خانمم خونه نشین باشه حتما یا ادامه تحصیل بده یا بره کلاس هنری چیزی یاد  بگیره 

ولی خوب چن تا مشکل داشت

اولی اینکه ده سال تفاوت سنی داشتیم و خوب این تو چهرشون مشخص بود چون من بی بی فیسم

دو اینکه قدش حدودا 170بود البته خودمم157ام ولی دوست داشتم بلندتر باشه

سه،اینکه من تقریبا آدم مذهبی هستم ولی خوب ایشون نماز نمیخوند ولی اعتقاداتش پا برجا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال تفاوت سنی چیزی نیست اتفاقا خوب مرد از زن بزرگتر باشه این که حامی هم بود عالی البته اگه در حد حرف نباشه رو قد خیلی گیر نده 170 قد خوبی و حالا تو این دوره زمونه کی نماز میخونه خواهر همینکه رو راست بوده گفته خوب 

ببین مورد خوبیه قدشم اوکیه به نظرم چهرتون رو نمیدونم باید ببینی بقیه چی میگن از لحاظ فاصله ی سنی و ج ...

حس عجیبه قبلا با هرکس صحبت می‌کردم یا به دلم می‌شست یا نه همون اول

ولی این مورد مرددم نمیتونم تصمیم بگیرم

حس عجیبه قبلا با هرکس صحبت می‌کردم یا به دلم می‌شست یا نه همون اولولی این مورد مرددم نمیتونم تصمیم ب ...

چرا ؟

خانواده ات چی میگن؟

به نظر خودت دیگه چه نکاتی داره؟

یه چند جلسه دیگه برو بیا یهو زود تصمیم نگیر

ده سال تفاوت سنی چیزی نیست اتفاقا خوب مرد از زن بزرگتر باشه این که حامی هم بود عالی البته اگه در حد ...

در ضمن به نظر من وضعیت مالی هم مهم چون آدم باید بدونه تو این گردنی و وضعیت تورم یه جایی واسه خودش داره نظر من بقیه دوستان نمی‌دونم