2777
2789
عنوان

قهرم شوهرم بی محلی کرده خوابیده

478 بازدید | 33 پست

سلام خانوم..شوهر من وقتایی که خیلی عصبانیم عصبانی میشه ازم دور میشه..چه کنم اخه.مگه من حق ندارم یبار ناراحا باشم.امشب گفتم بزار حس بدمو بگم .کوتاه هم نیام..برا اولین بار جدا خوابیدیم

جدا نخاب

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

جدا نخواب بعد دوریت واسش عادی میشه برو بچسب بهش😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواد عصبانیتت فروکش کنه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بعضی مردا اینجورا،شوهر خواهرمم اینجوره خودشو ناراحت نمیگیره خیلی شوهرش میخوادش طاقت نداره

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
اخه همش خودش در گیر کار های الکی کرد نیومد با من حرف بزنه آخر شبی گفت بیا بخوابیم منم گفتم برو بخواب ...

شاید خسته بوده عزیزم طوری نیست برو پیشش بخواب ولی اگر ناراحتی یکم فاصله بگیر فردا بهش بگو ازت دلخورم ناراحت بودم محلم نذاشتی درست میشه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
اخه بارها بهش گفتم وقتی عصبانیم نخواب همون موقع حلش کنیم .ولی باز همین رفتار

همشون همینن مردا خودتو ناراحت نکن😐

با صبوری زیاد درست میشن

ولی امشب برو پیشش بخواب نزار امشب شب اول بشه هیچوقت جدا نخوابید😊

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
شاید خسته بوده عزیزم طوری نیست برو پیشش بخواب ولی اگر ناراحتی یکم فاصله بگیر فردا بهش بگو ازت دلخورم ...

خیلی باهاش حرف زدم امشبگفتم نشون بدم جدیم ..ولی هیچ .حتی فکر کردم شب بزنم بیرون شاید ب خودش بیاد