2777
2789
عنوان

قهرم شوهرم بی محلی کرده خوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 33 پست
دقیقا ..اصلا عین خیالش نیس چقدر گریه کردم ..

هیچکی اندازه من بعد دعوا خودشو داغون نمی‌کرد,تا صبح گریه میکردم و بیدار اون صدای خر و پفش تا سرکوچه میرفت.ولی انقد باخودم کلنجار رفتم ک اخلاقمو درس کردم ک کمتر قهر کنم

هیچکی اندازه من بعد دعوا خودشو داغون نمی‌کرد,تا صبح گریه میکردم و بیدار اون صدای خر و پفش تا سرکوچه ...

تقصیر خانوادش و جاریم هست .ما خیلی کم دعوا داریم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بارها بهش گفتم وقتی عصبانیم نخواب همون موقع حلش کنیم .ولی باز همین رفتار

منم جمعه شب بود بخاطر خانوادش کلی باهاش بحث کردم و گریه و قهر و.. 

موقع خواب یه دستی زد بهم دید محل نمیدم همون موقع خوابش برد فرداشم اون بیشتر از من قهر بود😐

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

تقصیر خانوادش و جاریم هست .ما خیلی کم دعوا داریم .

جاری رو ب شخمتم نگیر زیاد جدیشون بگیری دردسر میشه برات بزار واسه هر چیزی خونسرد باشی و باحوصله

بهم ثابت شده ادمارو هرچقدر گنده نکنی بهتره.جاری و بقیه کی باشم ک بخوان زندگیتو خراب کنند بدو برو بغلش کن با سیاست رفتار کن خودتو لوس منو حرف دلتو بش بزن هیچ وقت بالجبازی ازش چیزی نخواه

جاری رو ب شخمتم نگیر زیاد جدیشون بگیری دردسر میشه برات بزار واسه هر چیزی خونسرد باشی و باحوصله بهم ...

کلا بهش فکر میکنم بیشتر هدفم این بود امتحان کنم علاقش رو ولی همیشه ثابت میکنه اهمیتی ندارم

کلا بهش فکر میکنم بیشتر هدفم این بود امتحان کنم علاقش رو ولی همیشه ثابت میکنه اهمیتی ندارم

همشون اینجورین بحث علاقه نیس.مردا رو باید باحرف خر کرد

فقط زبونت شیرین باشه آروم مث مار از لونه بکشش بیرون😂با زبون شیرین و آروم و احترام ب هرچی بخوای میرسی،واسه هرچیزی بزار با سیاست برخورد کنی

انقد خودتو مظلوم جا بزن ک بگه آره والا حق باتوعه

خیلی باهاش حرف زدم امشبگفتم نشون بدم جدیم ..ولی هیچ .حتی فکر کردم شب بزنم بیرون شاید ب خودش بیاد

نه عزیزم بدتر میشه شاید خسته بوده بزار فردا صبح شاید خودش ازت پرسید یا از دلت دراورد

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
نه عزیزم بدتر میشه شاید خسته بوده بزار فردا صبح شاید خودش ازت پرسید یا از دلت دراورد

اخه من این همه ناراحتی بکشم برا راحت بخوابه تا فردا..دلم میخواد صبح که بیدار شد بگم خیلی بی معرفتی برو بیرون

همشون اینجورین بحث علاقه نیس.مردا رو باید باحرف خر کرد فقط زبونت شیرین باشه آروم مث مار از لونه بکش ...

اخه چقدر باج بدم برای چی اخه..وقتی حالم بده نباشه میخوام تو خوشی هامم نباشه 

اخه من این همه ناراحتی بکشم برا راحت بخوابه تا فردا..دلم میخواد صبح که بیدار شد بگم خیلی بی معرفتی ب ...

ناراحتیت سر چیبود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
ناراحتیت سر چیبود

جریان به هر بهانه ای زنگ میزنه به شوهرم..منم در دسترس باشم باز زنگ میزنه ب اون ..قرار بود بده بعد جوابش نده ولی باز داد.منم عصبانی شدم