2777
2789
عنوان

شوگر ددی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤮

1894 بازدید | 33 پست

تو یه پیج اینستا هستم که مردم میان مشکلاتشونو میگن و بقیه نظر میدن..

چندمین باره یکی میاد میگه خواستگار پولدار پیر دارم یا باهاش ازدواج کردم و راضیم

۹۹درصد تایید میکنن میگن بهترین کاره پول خوبه بقیه مهم نیس خوشبخت بشی و اینا

واقعا چرا اینقد تباه شدیم؟؟؟ 

یه جوون بی پول چه گناهی داره؟؟؟

به کی لعنت بفرستیم؟ راه برا پیرپاتالا باز شده با این وضعیت..

حالم به هم میخوره🤦🏼‍♀️😔 مجردا شما باشین با پیر خیلی پولدار با تمام رفاه و خوشیاش ازدواج میکنین؟ یا ترجیح میدین با عشق ازدواج کنین و با هم بسازین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست اخر منم یه نگا بندازین اه مرسیاه

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
مگه نمیدونی مدتیه ازدواج با شوگرددی توی ایران امارش خیلی بالا رفته

نه نمیدونستم به خدا اون پست رو دیدم حالت تهوع گرفتم هزارو خورده ای نفر تایید کردن و همه میگن خوش به حالت🤦🏼‍♀️🤮

یاد شجریان افتادم

به قول گلپا:وقتی این ربنا را میخوانند میتونی این رو معنی کنید برای من؟ ما فردوسی داریم فردوسی جلوی عربی خواندن ما رو گرفت. مصر با اون عظمتش زبانش عربی شد. ما دنبال این هستیم که زبانمان را عربی کنیم؟ خوب آقا ما این همه ردیف های موسیقی داریم!اسم خیابون حافظ رو تو شیراز به شجریان تغییر دادندملت خوشحال هستند!😐😐😐