2777
2789
عنوان

شوگر ددی🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 33 پست

من که به پول و موندگاریش واسه ادم و اینکه حتی بشه خوب استفاده کرد اعتقادی ندارم

اما به پسر جوون خوش تیپ با اخلاق بی پول اعتقاد دارم🤣

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم 

ولی ما ک جای اونا نیستیم

مطمئنا هیچ دختری از یه شوهر جوون و سرحال بدش نمیاد 

ما نمیدونیم زندگی با اونا چیکار کرده ک حاضر ن زن پبرمرد بشن

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

به نظرم باید قبول کنیم که همه مثل ما فکر نمیکنند. همه با اونچیزایی که ما احساس خوشبختی میکنیم خوشبخت نمیشند.یه زمانی درک اینکه یک فرد همجنس گرا بود برای همه سخت بود.مردم فکر میکردند اینا مشکل اخلاقی دارند. در صورتیکه اونا از لحاظ جسمی با ما متفاوت بودند. و الان دیگه تقریبا نسل جدید این ادما را پذیرفتند. اینایی هم که دنیاشون با پول ساخته میشه هم یه مدل ناهنجاری هست که الان تازه تو جامعه دارند فریاد میزنند که ما هم هستیم. یه کم که بگذره جامعه به بودن اینا هم عادت میکنه

یسریا هم بقصد تیغ زدن شوگرددی پیدا میکنن ک یکم پول و ماشین برا خودشون،با اینکه براشون خونه مجردی تو بالاها اجاره کنه میریزن رو هم بعدولشون میکنن

خدایا دوست دارم
الان عشق عشق میکنی وقتی رفتی زیر ی سقف وقتی دیدی خریدن ی وسایل خیلی کوچیک مث قاب گوشی برات حسرتها و ...

من شوهر دارم میدونمم سختیای زندگی رو حسرت بعضی چیزارو هم دارم ولی نه اونقدری که همچین حقارتی رو بپذیرم.. ولی بازم من به همچین افرادی توهین نکردم منظورم اینه وضعیت اقتصادی الان چه بلایی سر مردم آورده..آدم از زندگی کردن سیر میشه

من شوهر دارم میدونمم سختیای زندگی رو حسرت بعضی چیزارو هم دارم ولی نه اونقدری که همچین حقارتی رو بپذی ...

منظورم این نبود ک شما توهین کردین،منم شوهر دارم مشکلات مالیه خودمونو داریم

میگم ببین اینا چقد سختی کشیدن ک یسریا قبول کردن همچین ازدواجی رو

خدایا دوست دارم
من که به پول و موندگاریش واسه ادم و اینکه حتی بشه خوب استفاده کرد اعتقادی ندارم اما به پسر جوون خوش ...

اون تاپیکی که خانمه می‌گفت شیر خشک بچه رو با التماس نسیه گرفتم نبودی، اعتقادت عوض میشد

میترسم یه مدت دیگه شوگر مامی هم مد بشه😐

مگه تا الان نشده😐💔🔪

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁