2777
2789

چندم دی زایمان میکنین؟شما هم مث من دوس دارین زودتر دی برسه؟😍😍چقد این آخریا دیر میگذرع🥴

من ۱۲دی ان شاءالله تاریخ دارم ولی خیلی دوس دارم نی نیم شب یلدا دنیا بیاد

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا شب یلدا؟  الان چند هفتته؟ من سی هفتمه

تو ۲۹هفتم 

دوس دارم ی شب خاص ب دنیا بیاد 

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
من آخر دی یا اول بهمن ماه  طبیعی زده ۹بهمن  ولی سزارینم

بسلامتی باشه الهی💚

سر هردوتا بارداریم با اینکه خیلی عذاب کشیدم ولی بازم دوست نداشتم زود بگذره...اتفاقا دوست داشتم دیرتر بگذره😍 گل‌پسریم 14 دی به دنیا اومد قربونش برم، چیزی تا اولین تولدش نمونده😍

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
سر هردوتا بارداریم با اینکه خیلی عذاب کشیدم ولی بازم دوست نداشتم زود بگذره...اتفاقا دوست داشتم دیرتر ...

آااخی عزیزم پشاپیش مبارک❤خدا حفظش کنه برات

من دوس دارم زود بگذره نی نی صحیح و سالم بیاد بغلم از تنهایی و فکر و خیال درام

چرا شب یلدا؟  الان چند هفتته؟ من سی هفتمه

انشالله گل پسرتونو بسلامت بغل بگیرید

عزیزم میشه بگی برای بارداریتون اقداماتون چنتا و با چه فاصله ای بود  

کیت استفاده کردین؟ اقداماتون در چه فاصله ای از تخمک گذاریتون بود

ایا رزیم هم داشتید یا نه

داریم یه آمار جمع میکنبم برای کسایی که میخان باردار بشن وتعیین جنسیت قبلش 

هرچند میدونیم در نهایت همه چیز دست خداست

آااخی عزیزم پشاپیش مبارک❤خدا حفظش کنه برات من دوس دارم زود بگذره نی نی صحیح و سالم بیاد بغلم از تنه ...

مرسی گلم ان‌شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی کوچولو سالم و سلامت بیاد بغلت❤

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
تو ۲۹هفتم  دوس دارم ی شب خاص ب دنیا بیاد

انشالله گل دخترتونو بسلامت بغل بگیرید

عزیزم میشه بگی برای بارداریتون اقداماتون چنتا و با چه فاصله ای بود  

کیت استفاده کردین؟ اقداماتون در چه فاصله ای از تخمک گذاریتون بود

ایا رزیم هم داشتید یا نه

داریم یه آمار جمع میکنبم برای کسایی که میخان باردار بشن وتعیین جنسیت قبلش 

هرچند میدونیم در نهایت همه چیز دست خداست

مشکل خاصی ندارین؟  من استراحت مطلقم  خیلی بهم سخت میگذره

عه چرا عزیزم؟؟ن خداروشکر خیلی مشکل جدی ای ندارم

فقط سه ماهگی فهمیدم قند بارداری دارم خیلی باید مراعات کنم چن روز پیشم ازماش گلوکز دادم ک فردا باید برم جوابشو بگیرم کمی نگران اونم(ترس از انسولین دارم🤕)

انشالله گل پسرتونو بسلامت بغل بگیرید عزیزم میشه بگی برای بارداریتون اقداماتون چنتا و با چه فاصله ای ...

ببین عزیزم بارداری من ناخواسته بود تو فروردین ماه هم بود اون ماه من اتفاقا خیلی هم رابطه داشتم و عجیب تر اینکه شوهرمم از لحاظ اسپرم ضعیفه

منم فکر میکردم با این حال صد در صد دختره ولی قران که باز کردم نوشت ما به شما پسری عطا کردیم

یعنی همه ی اینا دست خداست تازه باورت میشه من و شوهرم همش شیر و پنیر میخوردیم 

شوهرم که روزی سه بار پنیر میخورد منم هر روز پنیر میخوردم ماستم خیلی میخوردیم

اصلا واقعا به این چیزا نیست فقط و فقط کار خدا

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
عه چرا عزیزم؟؟ن خداروشکر خیلی مشکل جدی ای ندارم فقط سه ماهگی فهمیدم قند بارداری دارم خیلی باید مراع ...

من دل درد و کمردرد پریودی دارم نمیدونم از استرسه یا از چیه فقط خیلی سختمه

دو ماه مونده منم دو ماه فقط یه گوشه از صبح تا شب خوابیدم

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن