2777
2789
عنوان

سی دقیقه بعد از مرگ ....!

| مشاهده متن کامل بحث + 16062 بازدید | 248 پست
غصه ی جسمی رو‌که به دردمون نمیخوره نخورین، مهم پرواز روح هست که قطعا شیرین و عجیبه، بهتر که این جسم ...

درسته ... منظور ارزش جسم نیست 

طمع های توخالی برای ارجحیت این جسم تو دنیاس ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای خدای من یاد پدر و مادرم افتادم خدایا چقدر سخت بود لحظه آخر ،😔😔

روحشون شاد 💙❤

ممنون عزیز دلم خواهش می کنم برای آرامش روحشون دعا کنید،🙏🙏

حتما عزیز ..

خارج شدن تدریجی روح از بدن رو از نزدیک با همه وجودم حس کردم و شاهد بودم خیلی آرامش به فرد دست می ده

تو همه ی خاطرات نزدیک به مرگ همه این حسو تایید کردن ... بدون استثنا همه .

تو همه ی خاطرات نزدیک به مرگ همه این حسو تایید کردن ... بدون استثنا همه .

من وقتی پدرم رو از دست دادم با وجودی که خیلی دوستشون داشتم اما دلم نیومد حتی از خدا بخوام دوباره برگردن اونقدر آرامش داشتن،😭😭

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
من وقتی پدرم رو از دست دادم با وجودی که خیلی دوستشون داشتم اما دلم نیومد حتی از خدا بخوام دوباره برگ ...

❤❤

بعد از مرگ اهمیتی نداره چی ب سر جسم میاد چون روح ک آگاهی مطلقه تصمیم ب ترک جسم گرفته چون کارش،این دنیا تموم شده . تا پیک پس از مرگ رو بخونید و نترسید . 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
بعد از مرگ اهمیتی نداره چی ب سر جسم میاد چون روح ک آگاهی مطلقه تصمیم ب ترک جسم گرفته چون کارش،این دن ...

بله ، هدف تایپک ارزش جسم نیست 

بلکه حقیقت اینطوره 

اخر همه ی جنگ ها و تکبرها و جاه طلبی های خرج شده برای این جسم پوچه  ...