2777
2789
سلام عزیزم قطع شده تاپیکشم حذف شده درست نیست این اسکرین رو میذارین بگین گزارش بزنن پستتون حذف بشه

خودم حذف کردم عزیزم

نه صرفا گذاشتم که دوستانی که در جریان نیستن بدونن

خیلیا دارن ازش طرفداری میکنن

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
سلام عزیزم قطع شده تاپیکشم حذف شده درست نیست این اسکرین رو میذارین بگین گزارش بزنن پستتون حذف بشه

نینی یار اون خانومی هم که هی تگ میکرد شمارو توهین کرده بود تو تاپیک قبل اون بنده خداهم که قطع کردین کلی بقیه بهش توهین کردن که عصبی شده بود اینجا روی روان ادم میرن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مسلمون بگه تاپیکش چی بوددددد

بابا همونی که زن عمو شوهرش بهش گفته ظرف ها رو بشور بود 

اومده بود میگفت چرا نگفتین حق با منه و فحش میداد همین

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
شما اونجا فبل فحشا تاپیک قبلش بابد میدبدی چطور باهاش بدحرف زدن واون خانوم اونجا هم توهین بش کرده بود ...

باید همون تاپیک اول صفحه دوم سوم قفل میکرد نه اینکه دو روز بمونه هم خودش حرص بخوره هم بازدید و قضاوت بیشتری بشه

هیچکس به فرض عصبانیت حق توهین و ناسزا نداره

پس باید تو تاپیکش اون همه فحش نمیدادنش که اون هم اونقد عصبی شه وقتی جاش نبوین قضاوت راحته

بابا همونی که زن عمو شوهرش بهش گفته ظرف ها رو بشور بود  اومده بود میگفت چرا نگفتین حق با منه و ...

خب حق باهاش نبود😐😂اخه ادم انقد لوس ک واسه یه بشقاب بلند کردن بخاد ادا بیاد؟، 😐منکه هیچی نگفتم تاپیکش

روزمرگی هامو یادتون میدم... مطمئنم ترفندای باحالیه ب تاپیکام سر بزنید😉(تبلیغ نیست 😐بخونین میفهمین منظورم چیه) 
باید همون تاپیک اول صفحه دوم سوم قفل میکرد نه اینکه دو روز بمونه هم خودش حرص بخوره هم بازدید و قضاوت ...

خوب بنده خدا شاید وارد نبود نمیدونم ولی واقعا خیلی ها الکی بش حرف زدن

اگر قرار باشه بخاطر اعصاب خوردی هرکسی به هرکسی توهین کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه باید آدم در نظر ب ...

درسته گلم میگم که بهش حق نمیدم و حق توهین نداره ولی شما هم قبول کن گاهی کاربرا یه طوری با طرف حرف میزنن از صد تا فحش بدتره بالاخره هر کسی یه آستانه صبری داره

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
پس باید تو تاپیکش اون همه فحش نمیدادنش که اون هم اونقد عصبی شه وقتی جاش نبوین قضاوت راحته

من جق رو به هیچکس ندادم همونجا گزارش میزد تا نی نی یار با اونها برخورد کنه نه به اینصورت ناجور تلافی کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب حق باهاش نبود😐😂اخه ادم انقد لوس ک واسه یه بشقاب بلند کردن بخاد ادا بیاد؟، 😐منکه هیچی نگفتم تاپ ...

شاید اشتباهی بقیه برات گزارش زدن از نی نی یار بپرس

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم