2777
2789
والا شماه که اونجا بودین سم تر هستین که ایتقدر راحت قضاوت کردین هر حرف بدی زده بود درست ولی رفتاراتو ...

من به اون کاربر حق نمیدم ولی گاهی خیلی میرن رو اعصاب بقیه و کاری میکنن بهشون توهین بشه

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ففط نینی یار تگ کردم به خاطر فحشاش..چی میگویی😐😐😐

شما اونجا فبل فحشا تاپیک قبلش بابد میدبدی چطور باهاش بدحرف زدن واون خانوم اونجا هم توهین بش کرده بود ووتو این تاپیکم خندیدهوبود که اسی عصبی شد اما من فحشاشو تایید نمیکنم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اتیناز چیشد اونم ترکبد؟؟

نه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
من به اون کاربر حق نمیدم ولی گاهی خیلی میرن رو اعصاب بقیه و کاری میکنن بهشون توهین بشه

اگر قرار باشه بخاطر اعصاب خوردی هرکسی به هرکسی توهین کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه

باید آدم در نظر بگیره وقتی توی یه سایت به این بزرگی‌ نظر میخواد ممکنه نظرات مخالفشم باشن

ممکنه اصلا ادبیات خوبی ام برای مخالفت نشون ندن

اما آدم اصیل به کسی توهین نمیکنه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

سلام عزیزم قطع شده تاپیکشم حذف شده درست نیست این اسکرین رو میذارین بگین گزارش بزنن پستتون حذف بشه

عزیز جانم تا اینجا اومدی کاربری ملواری رو برگردون عزیزم😘

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
والا شماه که اونجا بودین سم تر هستین که ایتقدر راحت قضاوت کردین هر حرف بدی زده بود درست ولی رفتاراتو ...

هیچکس به فرض عصبانیت حق توهین و ناسزا نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ