نیکلااتسلا مدیر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1060 عنوان بلاخره ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 65 پست این دیگه چه سمی بود ..یا خدا😂😂😐 1399/07/21 | 21:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 من جق رو به هیچکس ندادم همونجا گزارش میزد تا نی نی یار با اونها برخورد کنه نه به اینصورت ناجور تلافی ... گزارش زد ترکید بعد از ناراحتی اومد تاپیک زد که قضاوتم کردین باز یه خانوم اومد بش خندید و بحث شد #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 استارترش کلا مشکل داشت...روانی بود امیدوارم یه روری تو قضاوت های الکیتون نسوزین موفق باشین #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
سوشیانتم عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 11201 خوب بنده خدا شاید وارد نبود نمیدونم ولی واقعا خیلی ها الکی بش حرف زدن من تاپیکش بودم ولی هیچی نگفتم بعضیا هم میدونم الکی دعوا راه میندازن ولی بعضیا واقعا خوب راهنماییش کردن
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 من تاپیکش بودم ولی هیچی نگفتم بعضیا هم میدونم الکی دعوا راه میندازن ولی بعضیا واقعا خوب راهنماییش کر ... بله ولی اخریا کلی داشتن بهش توهین میکردن که خووش تاپیکو ترکوند #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
سوشیانتم عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 11201 بله ولی اخریا کلی داشتن بهش توهین میکردن که خووش تاپیکو ترکوند آها من کل تاپیکو نخوندم همون صفحات اولو خوندم
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31594 درسته گلم میگم که بهش حق نمیدم و حق توهین نداره ولی شما هم قبول کن گاهی کاربرا یه طوری با طرف حرف می ... من نمیتونم درک کنم یبار اینجا با یکی بحثم شدبعدم بهم گفت گوه نخور!ببخشیدا البتهبعدشم بهم گفت خیلی رومخی من تاحالا اینجوری با کسی حرف نزدمبنظر شما اینکه نظر کسی مخالف عقیده ما باشه باعث میشه بتونیم هرچی دوست داریم بگیم بهش؟درسته اینکار؟اگه طرف توهین نمیکنه و فقط بحث میکنه باید جواب بدیماگر نه میتونیم سکوت کنیم https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 آها من کل تاپیکو نخوندم همون صفحات اولو خوندم خیلی باهاس بد حرف زدن اونم عصبی شد #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
roksan_roksana عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3084 خیلی زشته واسه یه چیز های پیش پا افتاده وقتی چهارچوب حفظ شده تو تایپیک مثل بچه ها نی نی یار تگ میکنیدمتاسفم براتونالان نوبل بهت دادن اون بیچاره ترکید؟
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123874 سلام عزیزم قطع شده تاپیکشم حذف شده درست نیست این اسکرین رو میذارین بگین گزارش بزنن پستتون حذف بشه من نبودم ببينماز دستم رفت اي بابا😂 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 من نمیتونم درک کنم یبار اینجا با یکی بحثم شد بعدم بهم گفت گوه نخور! ببخشیدا البته بعدشم به ... درسته عزیزم من با شما موافقم ،نظرمخالف دلیل نمیشه که فحاشی کنن ، ولی منظور من بی احترامی بود که گفتم بعضیا یه طوری صحبت میکنن از صد تا فحش بدتره امیدوارم متوجه منظورم بشی سو تفاهم پیش نیاد دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64206 خیلی زشته واسه یه چیز های پیش پا افتاده وقتی چهارچوب حفظ شده تو تایپیک مثل بچه ها نی نی یار تگ میکنی ... ناراحت نشو با یه کاربری دیگه میاد اگه الان با یه کابری دیگه همین جا نباشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
اشرشیاکلای عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 620 شاید اشتباهی بقیه برات گزارش زدن از نی نی یار بپرس چی؟ کی؟ روزمرگی هامو یادتون میدم... مطمئنم ترفندای باحالیه ب تاپیکام سر بزنید😉(تبلیغ نیست 😐بخونین میفهمین منظورم چیه)
roksan_roksana عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3084 ناراحت نشو با یه کاربری دیگه میاد اگه الان با یه کابری دیگه همین جا نباشه نه گلم نفس قضیه رو گفتممن تو تایپیکش زیاد نبودمفقط یه جمله تایپ کردم و اومدم بیرونولی بچه ها خیلی باهاش بد حرف زدنحالا هر خطایی هم کرده باشهنباید اینطور باهاش حرف میزدناونم طاهرا عصبی شدحداقل تو مجازی یکم هوای هم رو داشته باشیم