2777
2789
خیلی زشته واسه یه چیز های پیش پا افتاده وقتی چهارچوب حفظ شده تو تایپیک مثل بچه ها نی نی یار تگ میکنی ...

اصلا میدونی جریان چی بود الکی واسه خودن فتوا صادر میکنی؟؟؟اصلا میدونی چه فحشای داد؟؟چطور میتونید طرفدار یه سری بی سرپا بی چاکو دهن باشید واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم یه روری تو قضاوت های الکیتون نسوزین موفق باشین

طرفا رسما داشت فحش ناموسی میداد ..تنها در حالتی میشه طرف داریشو گرفت که یکی مثه خوده اون خانوم باشی..در غیر این صورت حمایت از همچین ادمایی واقعا بی معنیه

طرفا رسما داشت فحش ناموسی میداد ..تنها در حالتی میشه طرف داریشو گرفت که یکی مثه خوده اون خانوم باشی. ...

منوبی احترمی بهت نکردم پس وقتی داری تایپ میکنی احترام خودتو نگه دار قضاوت کردن برا سما راحته خوش باش 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
منوبی احترمی بهت نکردم پس وقتی داری تایپ میکنی احترام خودتو نگه دار قضاوت کردن برا سما راحته خوش باش ...

یه پیزی یاد گرفتی بیست دفعه گفتی قضاوت نکن..شما هم برید با همچین ادمایی بگردید وخوش باشید کسی کاری باتون نداره

یه پیزی یاد گرفتی بیست دفعه گفتی قضاوت نکن..شما هم برید با همچین ادمایی بگردید وخوش باشید کسی کاری ب ...

اره همون شما همه چی بلدی بسه . شب خوش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم