2777
2789
عنوان

داداشم بهم گفت کاری نکن که...

564 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خونه مامانم بودم که خواستم برم کمکشون یه کاریو کنم داداشم گفت من نمیام میخوام بخوابم منم گفتم خب پس بچه منم پیشت باشه تا برم کارتونو انجام بدم وبیام بهم گفت منو چی فرض کردی وخیلی پررویی و کاری نکن همین یه ذره هم که محل بهت میزارم دیگه نزارم واز این حرفا خیـــلی دلم شکست ازش من چیزی نگفتم بهش از قبلمـ مشکل نداشتیم باهم  

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

😂

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خواسته بره دنبال کار خودش دنبال بهونه بوده بچه نکه نداره 

حالا چند سالشه؟

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
می خواسته بره دنبال کار خودش دنبال بهونه بوده بچه نکه نداره  حالا چند سالشه؟

اخه با لحن خیلی بدی بهم گفت

۲۱سالشه

دیگ محلش نزار برای همیشه اکثر داداشای الان اینطوری شدن برات مهم نباشه 

اره دیگه تصمیم گرفتم محلش نزارم با لحن خیلی بدی گفت بهم

اخه با لحن خیلی بدی بهم گفت ۲۱سالشه

می خواسته تنها باشه همین