2777
2789
عنوان

کیا به چشم ونظر اعتقاد دارن بیاین تعریف کنیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست
پدربزرگ شوهرم یه روز یه دختر بچه رو میبینه و میگه جه نازه همون شب دختره طفلی میمیره

واااا این دیگه شاهکاره طفلکی. کیه یه وقت مارو نبینه😂😂😂😂

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

من یه دختر خاله دارم به چشم شوری معروفه بعد یه بار تو پارک یه پسر کوچولو خوشگل رو دیدیم داشت دوچرخه میروند یکم جلوتر از ما بعد دختر خاله م گفت واییی چه بچه خوشگلیه یهو دیدیم تو زمین صاف بچه با دوچرخه ش غیب شد رفتیم جلو دیدیم یه چاله اونجا کنده بودن بچه ی بدبخت افتاده بود اون تو با دوچرخه ش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اعتقاد ندارم ولی مامانم بدجور داره 😂😂 یگ سری از فامیلای مامانم هستن محاله اینارو من ببینم ...

بخدا چشم میزنن حتی خوده ادم خودشو ممکنه چشم کنه من اینجورم تازه کلی مامانم دعا میخونه زندم😂😂😂😂

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
من یه دختر خاله دارم به چشم شوری معروفه بعد یه بار تو پارک یه پسر کوچولو خوشگل رو دیدیم داشت دوچرخه ...

اخی الهی چه صحنه ای دختر خالتو حبس کنین راه میره به مردم صدمه میزنه😂😂😂

تا دلت بخواد😐😂 موندم واقعا واسه دفعش چی کار کنم بچه که بودم همیشه بعد بیشتر مهمونیا مریض میشدم یا ...

واقعا راست میگی منم نمیدونم دفعش چیه فقط دعا میخونم