2777
2789

من داستان خنده دارمو تعریف کنم😂

مامانم منو ۴۰ سالگی دنیا اورد بعد همه میگفتن واااااییییی باورمون نمیشه البته چون زمان قدیم بوده اینجور میگفتن یکی میگفته عه تو این سن بچت سالمه باید عیب دار میبود خلاصه هرکی یه چیزی

منم ازاون همون بچگی تاالان چشم میخوردم

اخریش رفتیم مهمونی بعد بازهمه میگفتن وااااایییی حاج خانوم دخترته واین حرفا بعد برگشتیم خونه

گلاب به روتون من رفتم دسشویی شلنگ دسشویی چنان خورد بالا ابروم تایه هفته باد کرد بنفش شد اصن یه وضعی اخه چجوری میشه خودمم موندم😂😂😂😂😂😂شما چی چشم خوردین؟ تعریف کنین بخندیم😂😂😂😂

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

من اعتقاد دارم خیلی.یه بار یکی بهم گفت چقد خوشکل شدی پشت سرش چنان خوردم زمین و حالم بد شد ک خوده طرف فهمید واسه چی اینجوری شدم.یه بارم غذا درس میکردم ی نفر گفت خوشمزس روغن داغ ریخت دسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد دارم خیلی.یه بار یکی بهم گفت چقد خوشکل شدی پشت سرش چنان خوردم زمین و حالم بد شد ک خوده طرف ...

ای وای همینجور میباره هاااا اخی دلم سوخت😑😑😑

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

یه بار تو عروسی یکی به من گفت چقدر ناز شدی همون لحظه خدمه تالار که تو دستش سینی شربت بود پاش گیر کرد تمام سینی برگشت رو من بعد خواستم برم چون زمین لیز بود تلپ خوردم زمین همون لحظه یکی میخواست رد شه منو ندید با پاشنه بلند از روم رد شد 😂😂

من خودم اعتقاد ندارم ولی مامانم بدجور داره 😂😂

یگ سری از فامیلای مامانم هستن محاله اینارو من ببینم مریض نشم اخرین بار که دیدمشون یک جوری پهلو درد گرفتم که راه میرفتمو گریه میکردم هرچی ازمایش و سونو واینام دادم هیچیم نبود 😀😀😀

من کلا هرجا میرم و برمیگردم یه بلایی سرم میاد    

اره منم😂

یه بنده خدایی هست هرچی میگه اتفاق میفته مثلا همیشه تو مهمونی ظرفا رو جمع میکنم چیزب نمیشه بعد یهو اون میگه ظرفا نیوفته یهو ظرفا از دستم میفته

یا میگه فلان چیزو دستت نخوره بریزه ( مثلا چای) بعد یهو میریزه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
یه بار تو عروسی یکی به من گفت چقدر ناز شدی همون لحظه خدمه تالار که تو دستش سینی شربت بود پاش گیر کرد ...

ای داد بیداد😂😂😂😂

یه بنده خدایی هست هرچی میگه اتفاق میفته مثلا همیشه تو مهمونی ظرفا رو جمع میکنم چیزب نمیشه بعد یهو او ...

عههههه چجورین واقعا اینجور ادما😂😂😂😂

یبار یکی گف خوشبحالت خونوادی ارومی داری هیچوقت دعوا ندیدی ینی باورتون نمیشه اون روز تو خونه ی ما جنگ ...

اره بابا باورم میشه برامنم شده واقعا😐😐😐

تا دلت بخواد😐😂 موندم واقعا واسه دفعش چی کار کنم

بچه که بودم همیشه بعد بیشتر مهمونیا مریض میشدم یا مثلا میبیینی طرف یه چیزی میگه بعدش دیگه اون کار قفل میشه ای لعنت بهشون😐