2777
2789
عنوان

تاچندوقت رو ب بالا خوابیدید!؟

177 بازدید | 12 پست

بعد عمل بینی!؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیکس دوماه

وای چطور تونستی!؟ من۵روز دیگه میشه۱ماه. کم اوردم😭

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
این افراد رو از کجا گیر بیاریم؟ امضاتو میگم

اطرافمون دوستامون اشناهامون. بااوناییکه موفقترند بیشتر رابطه بذاریم

دو سه ماه طاق باز خوابيدم شوهرم هم تقريبا دو ماهه عمل كرده فعلا داره طاق باز ميخوابه

چ تحملی خوشبحالت من ۱ماهم نشده کم اوردم😭

چ تحملی خوشبحالت من ۱ماهم نشده کم اوردم😭

عزيزم يكماه شده؟كافيه من و شوهرم بعد از يكمدت كلا عادت كرديم به طاق باز خوابيدن نيازي نيست بيشتر بخوابي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزيزم يكماه شده؟كافيه من و شوهرم بعد از يكمدت كلا عادت كرديم به طاق باز خوابيدن نيازي نيست بيشتر بخو ...

۲۵روزه ۵روز دیگه میخوابم