2777
2789
عنوان

مامانه دوست پسرم زنگ زده بهم و میگع‌...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 158 پست
من 47 سالمه و سال دیگه تازه باید آ درس بدم    

عرررررررر

خیلی سختههههههههه

همش میرم گوشه کنار میشینم به حال خودم اشک میریزم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینطور همسنای ما دارند عروس میگیرند یعنی پیر شدیم رفت

نه بابا پیر کجا بود اونا خیلی هولن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

سرتو بنداز پایین ، یک لبخند ملیح بزن ، آرایشم نکن فقط لپاتو قرمز کن ، بعد بگو‌مادرجوووووون دیدین بال ...

اونوقت چرا فک میکنی مادره خوشش میاد؟🤔

اینجوری انگار خواسته خودشو بچسبونه تو اولین صحبت صمیمی شدن خوب نیست مودب باشه و با وقار و احترام کنه مقبول تره

فقط امضات 🧐 یه چند نفر متخصص زبان فقط باید بیان ترجمه کنن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
عزیزم۲۲🤐

البته زیادم غیر معقول نیست 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیزم۲۲🤐

من تا پسرم بخواد بشه ۲۲سالش خودم چهل و خورده‌ای هستم😐

تا بخواد بشه ۳۰ک ازدواج کنه یه مادرشوهر پنجاه‌وخورده ساله هستم😭😭😭😭

بعدم پسر ۲۲ساله از شغل و درآمد و خونه چی داره؟؟؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

سلام عزیزم به هیچ وجه آرایش غلیظ نکن. مهربان و محترم صحبت کن. اگر درباره رسوم ازدواج و غیره پرسیدند بگو من در جریان نیستم بزرگتر ها در جریانن به نظرم دست خالی نرو شکلات با کتاب براشون ببر ومانتو های بلند نورا بسیار زیباست عکس هاشونم میفرستم برات 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗