2777
2789
عنوان

مامانه دوست پسرم زنگ زده بهم و میگع‌...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 158 پست
سلام به تو😘 دیگه از الان ازدواج  و بچه دار شدن تو سن کم  داره اثرات خودشو نشون میده

سلام عشقم کجا بودی؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=159336519]من ۳۷ سالمه و الان دارم (آ) به بچم درس میدم[/QUOTE من سی و هشت سالمه هنوز بچه ندار ...

کار خوبی کردی

نیاریا

پوستت کنده میشه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من نمی دونستم نه شرکت نکردم من شنیدم پرستاری خیلی می خوان که خودت دوست نداشتی بیمارستانو ؟؟؟

نه بابا ۲۰۰۰ تا توی کل ایران هم پرستار هم بقیه رشته ها رو میگیرن فک کن هر شهر یکی دو تا . استخدام کردنشون همش حرفه😭🥺

سلام عشقم کجا بودی؟

یه مدت درگیر بودم کم میومدم

دلم برات تنگ شده بووووود😍😘

هر تاپیکی رفتی صدام کن بیام😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
یه مدت درگیر بودم کم میومدم دلم برات تنگ شده بووووود😍😘 هر تاپیکی رفتی صدام کن بیام😁

باوووشه🤩