2777
2789

یکم جمع کنم ،ممکنه بهشون بربخوره؟؟؟؟

شما باشید بهتون برمیخوره 

واقعیتش اینه که ۴ تا بچه ی کوچیک زیر سال فوق العاده شیطون دارن ،از ظهر میان تا ۱۱ شبم هستن خونه ی منم چیدمانش جوریه که همه ی وسایلام دم دسته و خیلی دکوری ووسایل ریز ومجسمه روی زمین و میز و... هست 

تاحالا هیچوقت جمع نکردم اما خب هر دفعه اومدن یکچیزی شکسته هم خودشون شرمنده شدن هم خونه ی من از شلوغی و ریختو پاس واقعا ترکیده

حالا فردا چون تایم زیادی هستن تصمیم گرفتم جمع کنم هم خودشون و بچه هاشون راحت باشن هم من خیالم راحت باشه

بنظرتون ممکنه ناراحت بشن ؟؟؟

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار خوبی میکنی من بچه هام کوچیک بودن ارزوم بود صاحبخونه وسایلهاش رو جمع کرده باشه

واقعا؟؟ خوبه خداروشکر

گفتم شاید پیش خودشون فکر بدی کنن 

ولی واقعا هم ماداشون خسته میشن از بس دنبال بچه هاشونن هم من میمیرم از خستگی تا خونمو مرتب میکنم و وسایلامو از گوشه کنارایی که قایم کردن پیدا میکنم😄

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓          

اصلا درستش اینه که این کار رو بکنی. مهار اون بچه ها واقعا سخته برای مادر ها شون. تعدادشون هم زیاده. اگر وسیله ای آسیب ببینه هم شما دلچرکین میشی و هم مهمانتون خجالت می کشه و هم ممکنه خدای نکرده بچه ها آسیب ببینند. برخی از مهمان های ملاحظه کار خودشون هم از صاحب خونه می خوان که وسایل دکوری و شکننده رو از جلوی دست بچه ها جمع کنند

حتتتتممماااا جمع کن 

اولا چون سابقه شکوندن دارن ناراحت نمیشن 

اگگگرم یه وقت ناراحت شدن، خوب بشن، تو این گرونی هر چی شکست باید باهاش خداحافظی کنید تاااا چند ماه بعد بتونی جاشو پر کنی 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

جمع کن  سعی کن بهشون بگی اسباب بازی همراهشون بیارن یا خووت داری بهشون بده منم چند سال بچه  نداشتم هرکی میومد خونه بچه اش اسباب بازی نداشت همش وسایل دکوری کوچلوم بازی میکرد یا میشکستن یا میبردنشون😓 ولی الانه میاین با اسباب دخترم بازی میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم