2777
2789
عنوان

منافذ بیصاحاب پوست صورت😐😐😐

300 بازدید | 21 پست

بنظر شما با چی از بین میره؟؟؟

ماسک

کرم...

لایه بردار هرچی میدونین تاثیر داره بگید

موپر کلاغی ام. با سه سال سابقه در نی نی سایت کاربریم تعلیق شد😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک پلیز

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
میگن گلاب سیاه میکنه

بزای من که همچین اتفاقی نیوفتاد عزیزم

ازین گلاب هایی که بتری پلاستیکی دارن و روش نوشته گلاب قمصر

تو عطاریها هست اینا طبیعی تر هستن

تا شیشه ایا

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...
با اینا فکرشم نکن باید بری لیزر یا میکرو اونم نه یه جلسه نه صد درصد 

امروز رفتم عطاری بهم صابون گوگرد و کرم لیفت داد 

امروز رفتم عطاری بهم صابون گوگرد و کرم لیفت داد  

صابون گوگردعااالیه.. هم روشن میکنه هم جوش و خشک میکنه. هم چربی صورت و کم میکنه.. کلا من ازش راضی ام.. ولی مارک دیترون ن هر مارکی

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
صابون گوگردعااالیه.. هم روشن میکنه هم جوش و خشک میکنه. هم چربی صورت و کم میکنه.. کلا من ازش راضی ام. ...

من دست ساز گرفتم..

قبلا از داروخونه گرفته بودم بوی گند میداد..اینو ببینم چجوریه