2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری باید خرید؟ قانون خاصی داره؟ 

والا یه مقدار پول تو حساب کاربریم گذاشتم موند هر هفته که میومد میگرفتم...این اواخر دیگه دیدم سودشونو کردن گفتم بفروشم

من کارگذاری مفیدم .تنظیم کردم پول تو حساب کاربریم باشه بگیره برام

بنظرم ذوب بخرین چون اصلاح اساسی خوب داده قیمتش به کف رسیده.و شارپی داره بالا میره

ذوب سهم بنیادی خوبیه اما صاحب خوبی نداره

همیشه پرنوسان بوده.

کلا سهم رو مخی هست.

من دارم منتظدم چندتا مثبت بخوره بفروشم 

حالا زوده نخرید...بذا قشنگ مثبت شه بعد خرید کنید تو قیمت بالا   

تو منفیا سهاما مفت بود باید حسابی میخریدین...

اینکه میگن بازار تثبیت نشده اصلا مگه بازار های مالی ما ثبات داره؟ نه باید ریسک رو بپذیری...

تو منفی بخر یا هدف سهمو بدونی و به موقعش طمع نکنی و بفروشی...

منتظر ثبات نباشین...بازار بورس ما ثبات نداره چون به شدت مردم تحت تاثیر سیاست هستن...

احتمال ریزش بازار سر انتخابات امریکا خیلی زیاده...

پس لطفا نخرید ک دو روز دیگه نیاین اینجا فحش بدین به اونی ک پیشنهاد داد بخرین یا ملت و دولت و ... و ....

اگر میخرید باید طاقت ضررشم داشته باشید بازار همیشه گل و بلبل و سود نیست

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
من از این ارامش چند روزش خیلی استرس دارم سکوت قبل از طوفان هست

دقیقا استرست به جاس بورس حالا حالاها درست بشو نیست دوروز مثبت میشه همه دوباره میخرن فکر میکنن بازار برگشته روباره منفی من دیگه خست۶ شدم چند تا سهمام بستس و خیلی تو منفیه باز شه اونم با ضرر میفروشم دیگه غلط کنم بیام تو بورس والا سکه خرید۶ بودم الان کلی سود کرده بودم

هرچی ارزوی خوبه مال تو
ذوب سهم بنیادی خوبیه اما صاحب خوبی نداره همیشه پرنوسان بوده. کلا سهم رو مخی هست. من دارم منتظدم چ ...

اره حقوقیش خیلی بی انصافه

ولی دیگه حقیقی گول بازیش رو نمیخوره

و دستش رو شده. ودیگه نمیتونه کد ب کد بکنه چون قانونش لغو شده پس دیگه نوسانگیری براش سخت شده

من عرضه اولیه هامو فروختم واسه خودم کچاد خریدم واسه پسرم فملی

ببخشید یه سوال چقدر پول باید تو حساب باشه برای خرید 500 به بالا باید باشه؟

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”