2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دکتربیسواددکترختمی اون هم سه بار

دیگ نکن میمیری دور از جونا🙄

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نه تنفس دارم نه بویایی دهن وگلوم اینقدرخشک میشه پدرم دراومده ظاهرش هم افتضاح کرده

مجبور بودی ۳بار اونم میگی دکتر بد🤨🤨🤨🤨

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دکتر ختمی که میگن خیلی خوبه

نه بابا کی گفته اینقدرناراضی نداره بایدروزترمیموببینی نمیگم بده اگه کسی شانس بیاره عمل اولشوخوب دربیاره ک ی عمرراحته اگه نه توترمیم یااصلاح عرباربدترش میکنه من گولشوخوردم سه بازبعدش هی میگف کاری نداره اصلاحش میکنم من دارم خرابکاریهای دکترای دیگه درس میکنم ..

مجبور بودی ۳بار اونم میگی دکتر بد🤨🤨🤨🤨

خوب هزینشونداشام مجبوربودبرای اصلاحه ایرادای بعدعمل بازبرم پیشش چون ترمیم جای دیگه خیلی گرون بودولی پیش دکترخودم فقط هزینه کلینیک وآزمایش ...بودخداازش نگدره نابودم کرد

خوب هزینشونداشام مجبوربودبرای اصلاحه ایرادای بعدعمل بازبرم پیشش چون ترمیم جای دیگه خیلی گرون بودولی ...

حماقته ک میکنید ! هیچ چیز از سلامتی مهم نیست واقعا خیلی بده که یاد نمیگیرید خودتونو دوست داشته باشید ... به هرحال اشتباه بزرگی کردید تاوانشم باید بدین 😊

ممنون ازدلداریت

خواهش،میکنم 😆😆

الان اگر پول داری دکترای خوبی میگن هستن تو اهواز از زینا بپرس تو اینستا

نه دیگه اهوازعمل نمیکنم پول بیات دستم میرم پیش باستانژادتهران

توهمین تهران یکیو میشناسم عمل کرد مرد 🤨

حواست باشه ۲۰ میلیونم خرج میکنی به دکتر درست حسابی بده الکی اینجام خودتو نیا علاف کن اخرش هیچ😦