2777
2789
عنوان

دختر سه ساله ام تو بخش کرونایی ها بستریه😢😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 153 پست
نگو اینجوری عزیزم ته دلش خالی میشه

حذف کردم

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت شدم واقعا،دورازجون خودمم بچہ سہ سالہ دارم،خیلی سختہ،براش آیہ الکرسی وصلوات وسوری حمدوتوحیدوناس وکوثرخوندم،ان شاا،،،زودترخوب میشہ،نگران نباش وقوی باش💖

وخدایی که بشددددت کافیست❣
پس چرا عوضیا گفتن بچه زیر 5سال نمیگیرن من هر جا میرفتم خودم ماسک میزدم برا دختر دوسالم نمیزدم، 😐😐

دروغه

حتی نوزاد هم میگیره

گزارش یه فرد کرونایی رو میخوندم مادر بچه رو بدنیا اورد تو بیمارستان؛ جفتشون کرونا گرفتن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

خوب میشه استارتر

مطمئن باش به زودی میبریش خونه

اوضاع ریه اش خوبه؟

خوب میشه استارتر مطمئن باش به زودی میبریش خونه اوضاع ریه اش خوبه؟

نه اصلا 😢😢

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             
مرسی خواهرای عزیزم  اشکام بند نمیاد

عزیزم دخترت میتونه غذا بخوره؟؟؟ اگ میتونه ترخینه برا کرونا عالیه

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا

ای مادر  بمیرم براش😭😭😭😭

خدایا به گریه های حضرت رباب قسمت میدم به گلوی تیر خورده شش ماهه امام حسین قسمت میدم به عزت و جلالت قسمت میدم همه مریضای دنیا مخصوصا این طفل معصوم رو شفا بده 🙏🌹🌹🌹

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
 عزیزم دخترت میتونه غذا بخوره؟؟؟ اگ میتونه ترخینه برا کرونا عالیه

آره اشتهاش بد نیست ولی اسهال داره

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.