2777
2789
عنوان

دختر سه ساله ام تو بخش کرونایی ها بستریه😢😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 153 پست
انشالله داداش شما هم سلامت باشن عزیزم خدا بزرگه❤

ممنونم عزیزم 

ان شاالله

الهی همه ی بیمارا لباس عافیت ب تن کنن 🙏🤲الهی آمین 

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم  ان شاالله الهی همه ی بیمارا لباس عافیت ب تن کنن 🙏🤲الهی آمین

انشالله عزیزم شما قوی باش و به خاطر عزیزای دیگت روحیه بده ...ما به دنیا اومدیم قوی باشیم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

پس چرا عوضیا گفتن بچه زیر 5سال نمیگیرن من هر جا میرفتم خودم ماسک میزدم برا دختر دوسالم نمیزدم، 😐😐

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
انشالله عزیزم شما قوی باش و به خاطر عزیزای دیگت روحیه بده ...ما به دنیا اومدیم قوی باشیم

فدای شما عزیزم 

ان شاالله🤲😪توکل ب خدا

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
الهی بگردم چقدر ناراحت شدم انشالله زود دوره شو طی کنه و صحیح و سلامت بیاد خونه کدوم شهری عزبزم؟

همدان

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             
پس چرا عوضیا گفتن بچه زیر 5سال نمیگیرن من هر جا میرفتم خودم ماسک میزدم برا دختر دوسالم نمیزدم، 😐😐

خیلی مواظب باش اینجا یکساله هم هست

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

یا زهرا 

یا صاحب الزمان

شفای همه بیمارا مخصو صا دختر استارتر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عحل فرجهم 🌹🌹🌹

اللهم اشف کل المریض 🌹🌹

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اینجا انقدر بچه بدحال هست ... یکی بالا میاره، یکی کبود میشه از تنگ نفسی

اینقدر بغضم گرفته گلوم داره میترکه برات از ته دل دعا میکنم😭

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍