2777
2789

سلام دوستان نی نی سایتی من عمیقا از ته قلبم به دعای شما ایمان دارم لطفا لطفا لطفا برای دخترم دعا کنید. ریه های کوچولوش درگیر شده به سختی نفس می کشه... خودم با حال مریضم بالای سرشم... 

قلبم داره تیر می کشه... باباش داغونه 

انشالله هیچکس مثل ما نشه... فقط براش دعا کنید

دخترم خیلی شیرین زبانه... اول من گرفتم و افتادم با اون دستاش برام ظرف می شست میگفت مامانتو استلاحت کن😭😭

من اینجا نتم خرابه... اگه جواب ندادم بدونید

فقط برام دعا کنید زود خوب بشه ممنونم

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا حالش چطوره ترسیدم😭😭😭😭😭😭

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

انشاالله به زودی خوب خوب بشه

براش امن یجیب میخونم

خانمها خواهش میکنم رعایت کنید

کروونا شوخی بردار نیست

از مهمونی و تفریح و گردشتون بزنید لطفا و قرنطنیه باشید

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

وای الهی بمیرم براش 😭

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

وای عزیزم ایشالله خوب بشه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

انشالله سلامت بشه ولی خواهشا خبرشو اینجا بزار.من سیدم از ته قلبم دعاش میکنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

عزیزدلم 

الهی ب حق رقیه سه ساله و دل شکسته ی حضرت زینب شفای عاجل نصیبش بشه و لباس عافیت ب تن کنه😥😓😓واسش صلوات میفرستم توکلتون ب خدا ❤

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻