2777
2789
عنوان

۸ ساله با مادرشوهرم زندگی میکنم

690 بازدید | 42 پست

دیگه خسته شدم ناموسن 

مادرشوهرمم دیگه خسته شده ازمون  انصافا این سال ها هیچی بهم نگفته اما بعد از ب دنیا اومدن بچه هام ک ۱۰ ماهشونه این ۱۰ ماهو برام زهر کرده ب همه چی گیر میده  میرم لباساشونو بندازم لباسشویی مصلا میبینم لباس مادرشوهر هس توش   با اونا نمیندازم لباس بچه هامو  ناراحت میشه ازم  یا میاد میبینه پوشک عوض میکنم ب اون ی گیری میده میگه لباسای بچه هاتوننداز تو خونه خشک بشن میگم اخه کجا خشکشون  کنم  دیگه بریدم 😔😢😭خب بچس دیگه کثیف کاری داره براشون غذا میپذم ب اون ی گیری میده  اوووف جاریامسه چار روز تو هفته اینجان هی بیا براشون غذا درس کن با دوتا بچه 😣دعا کنین زودتر خونم اماده شه برم توش تا حالا رو پدر مادر شوهر واینستادم ولی دیگه تحملم حدی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای هزیزم واقعا سخته انشالله زود تر میری خونه تودت

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

خدا صبرت بده و کمکت کنه مستقل شی

من طبقه ی بالاشونم سخته وای به حال اینکه تو یه خونه باشم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

جاریات غلط کردن خودشون بپزن کوفت کنن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

یه خونه اجاره میکردید بهتر نبود تا منتظر ساخت خونه وایسی و روح و روان خودتو آزار بدی؟:))

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)