2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

278 بازدید | 60 پست

بچه ها روز 21 سیکل ام دوره هام 31روزست این ماه اقدام به بارداری داشتم,میدونم نباید قبل گذشتن موعد امیدوار شم,اما دست خودم نیست انقدر توی نی نی سایت مطلب راجع به بارداری خوندم و دنبال علایم گشتم دل تو دل ام نیست کیا شرایط منو دارن بیاین این روزها رو با هم باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سخت ترین کار و البته بهترین کار صبر و دوری از استرس

پیشنهاد میدم بهت خودت رو حسابی سرگرم کنی اصلا روز ها و تقویم رو هر روز چک نکنی و حساب نکنی .

اصلا و ابدا و اصلا و ابدا با تاکید فراوان تو نی نی سایت دنبال علایم دیگران نباش همون علایم ممکنه کاذب برات ایجاد بشه .

هر روز دنبال تغییرات بدنی و علائمی که تو سایت ها میگن نباش 

با هر دردی ربط به علایم بارداری نده 

این ده روز یه کاری انجام بده که خیلی دوست داری حسابی وقت بزار براش خودت رو سرگرم کن و زود بیبی چک نزن اصلا 

بزار دو روز حداقل از موعدت بگذره 

ان شاءالله استرس رو از خودت دور کنی و خیلی زود مامان بشی

سلام منم اقدامم ولی بعیده باردار باشم امشب سونو گفت پلی کیستیکم بی بی چند روزه خریدم ولی نزدم چون ا ...

سلام عزیزم خدا رو چه دیدی شایدم این ماه باردار باشی ,اگر هم نبودی انشالله خیلی زود مامان میشی

سلام عزیزم خدا رو چه دیدی شایدم این ماه باردار باشی ,اگر هم نبودی انشالله خیلی زود مامان میشی

ان شاالله هروقت خدا صلاح دونست درش خیر بود باردار بشم ممنونم عزیزم

برای شماهم فرزند سالم و صالح ارزومندم

عزیزم سخت ترین کار و البته بهترین کار صبر و دوری از استرس پیشنهاد میدم بهت خودت رو حسابی سرگرم کنی ...

انشالله مرسی عزیزم حتما سعی ام رو میکنم خودمو سرگرم کنم تا این روزا بگذره قدم نی نی مبارک باشه عزیزم 

عزیزم چه جالب  انشالله موعدمون رد میشه و پری نمیاد

انشاالله منکه زیاد امیدندارم ماه بعدم میرم تو سیکل ای وی اف😔

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
امیدت رو از دست نده ایشالله باردار میشی و نیازی به ای وی اف هم نباشه

انشاالله سه سال و نیمه اقدامم دیگه خسته شدم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲