2777
2789
عنوان

عروسمون باز حاملس ای خدااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت پولداره؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بهش شک داره

بود وقتی مجرد بود ۳سالو نیم پیش کارمند بود ماشین شاسی داشت مغازه داشت کافی شاپم داشت به اون خدا فقط ماشینش چون خاص بود من اینجاگفتم شاسی چون اسمش سخته الان هیچی نداره جز یه معازه اجاره ای

اوووف.خدا صبرتون بده    

هم صبر بده هم کمکمون کنه هم داداش بیچارمو نجات بده بچه های بیگناهو عاقبت بخیر کنه خدا ... داداشمم عصبیه وقتیم مجرد بود عصبی بود الان بااین چیزا ک میبینه میگه پسرهمسایه ک من قهرم باهاش وقتی من سرکار بودم یهو برگشتم بیخبر درخونمون داشته بازنم حرف میزده میگه با دشمنیم باهم بعد زنم گفته اومده بود قرص سردرد بگیده میگه یچیزایی ازش میبینم میخوام خودمو بکشم 

چیکارشون کرده؟؟

باور میکنی از کارش ک اومد بیرون همینجور الکی ۳سال پیش ۷تومن حقوق میگرفت کافیشاپم پس داد ماشینو فروخت اصن من نمیدونم زندگی داداشم چرا پودر شد خاکستر شد اتیش گرفت خدا بدادمون برسه