2777
2789
عنوان

عروسمون باز حاملس ای خدااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 112 پست
پس شمام مقصرین میذاشتین داداشت بفهمه .حالا که اینطوریه حتما آزمایش دی ان ای بگیره بچه ی مردمو بزرگ ن ...

تو محله‌ی ما گفتن ی زنی چنتا بچه هم داشته بچه هاش همه موطلایی... از شوهره برده بود. شوهره شرکت شهره دیگه بود چندر وز یبار میومده بعد زنش با ی مرد سیاهو زشت زن دار کوچه جلو یی دوست بوده  گفتن مرده شبا از پشت دیوار حیاط خلوت که بیابون بودش قلاب مینداخت رو دیوار و مینموده داخل با نه حال میکرده. بعد زنه بار دار شده گفتن بچش سیاهو زشت  شبیه این مرده بوده کسی چیزی به شوهرش نمیگه بعد 12 سال دی ان ای از پسره میگیرن میبینن از باباش  نیست مرده زنشو طلاق میده. 

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هارو میگه نمیذارم صداشونو بشنوین راستم میگه اون بچشو تاالان نذاشته عمه هاش حتی صداشو بشنون چ برس ...

پس مطمعن باش باز کاری میکنه ک این شوهرم خودکشی کنه

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
این عروس عتیقه رو کجا پیداش کردین؟

همون شوهرش دوست داداشم اینابوده بعد داداشم هرماه پول میداده به یکی ک بدن به دخترش چون شنیده بود وصعشون مناسب نیست دیگه از اینستا داداشمو پیدا میکنه و پیامو اینا از داداشم ۷سال بزرگتره دیگه وارد بوده چجوری مخشو بزنه ما هم بیخبر از همه جا

والا ما میخوایم یکی بیاریم هی میگن استرس نداشته باشین آرامش داشته باشین آخرشم نشده چجوری تو این همه بحث وجنگی ک میگی چهارمی تونسته بیاره😂😂😂

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اسی شما نگفتی این زن شوهرش خودکشی کرده شای بخاطر کارای این زنه بوده تحملش لبریز شده... 

پس چرا رفتین خواستگاریش

تو محله‌ی ما گفتن ی زنی چنتا بچه هم داشته بچه هاش همه موطلایی... از شوهره برده بود. شوهره شرکت شهره ...

خدا ازشون نگذره هر چی خائنو خدا لعنت کنه . اینا زندگیه خودشونو که به قهقهرا میبرن باعث رواج فساد تو کشورم میشن متاسفانه اینطور که پیش میره چند سال دیگه زنا معشوقه چند نفر میشن

همون شوهرش دوست داداشم اینابوده بعد داداشم هرماه پول میداده به یکی ک بدن به دخترش چون شنیده بود وصعش ...

عروستون 7سال بزرگتراز داداشته؟ 

چقدر بد و با تمسخر در مورد جاریت حرف زدی... ایشون اگه توانایی مالی داشت، از این و اون لباس نمیگرفت ...

نه عزیزم مسخره چیه 

نیاز مالی نداشت که هر چی داشتن خود جاریم حیف و میل کرد الان با بی فکری به این روز افتاده

من هیچوقت هیچکسو بخاطر هر چیزی که داره مسخره نمیکنم 

منظورم این بود که  بدون فکر بچه اورده 

حالا بماند که بدبختیاش همه روی سر من و شوهرمم هست 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

عروستون عین عروس ماست از شوهرش ناراضیه ومیخواد طلاق بگیره ولی هی به همه میگه ب فلانی بگید بچه بیاریم 😒اینا دو قطبین بخدا

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
اسی شما نگفتی این زن شوهرش خودکشی کرده شای بخاطر کارای این زنه بوده تحملش لبریز شده...  پس چرا ...

ما نرفتیم ما بیخبر حتی محضرداری ک اینارو دیده داداشمو برده بیرون گفته داری اشتباه میکنی اگه زن میخوای خودم برات زن میگیرم فکر ککککن... زنسو خانواده زنش و داداشم بودن ما کجا خبرمون شد ک خانم حامله بود غش کزدیم بیمارستان بستری شدیم دیگه کاریش نمیشه کرد الانم ک شیطان واقعیو باهاش روبروییم خدا نصیب نکنه