2777
2789

مرحوم علیرضا فتحی‌پور روزهای پایانی عمرش را در آی‌سی‌یو بیمارستان بستری بوده و امروز (۱۹ مهر) در سن ۴۸ سالگی دار فانی را وداع گفت.
او کارشناس‌مجری برنامه «ترنم آیات،» «راز آسمان»، «راز آفرینش» و ... در رادیو قرآن، برنامه «به رنگ خدا» در رادیو ایران، مجری‌کارشناس برنامه «اردیبهشت» شبکه چهار سیما، مجری‌کارشناس برنامه‌های قرآنی «بشارت»، «به سوی ظهور» و  همچنین برنامه تلویزیونی «روز خدا» بود.

همچنین او پیش از این سابقه سردبیری خبرگزاری شبستان را داشته است.
مرحوم فتحی‌پور حافظ کل قرآن کریم و از قاریان خوش‌صدای کشور نیز بوده است.

💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤

دوستانِ عزیزم 

مرحوم مهندس علیرضا فتحی پور، قبلا تجربه ی نزدیک به مرگِ بسیار شنیدنی داشتند، من شرحِ تجربه ی نزدیک به مرگِ ایشون رو در انتهای صفحه ی 1 و در صفحه ی 2 این

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=1

تاپیک گذاشته بودم. ضمنِ اینکه ایشون مهمانِ برنامه ی زندگی پس از زندگی هم بودن. 

خدای مهربون رحمتشون کنه ان‌شاءالله 🙏🙏🙏

در آغوشِ نور و عشقِ الهی باشن 🙏🙏🙏

که صدالبته با ادراکاتی که در تجربه ی نزدیک به مرگشون داشتن بی شک جایگاهِ رفیعی در ملکوتِ الهی دارن. 💚💚💚💚💚💚

جنابِ فتحی پور، 

بالاخره سوارِ اون اسب شدید تا شما رو به سرمنزلِ مقصودتون برسونه، خوشا به سعادتتون 💛💛💛

روحشون شاد

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروز پیش فوت کرد فکر کنم.... خدا رحمتش کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ایندفعه دیگه کلا رفت پیش خدا  یادمه از حس خوبش میگفت

تجربشون خیلی شیرین و دلنشین بود 

مخصوصا اون قسمتی که می گفتن هزاران روح از زمان‌ها و دوره های مختلف تاریخی به استقبالشون اومده بودن و خوشامد می گفتن 

یا اون قسمتِ اسبِ  سفید 💚💚💚

خدا رحمتشون کنه ♥️پدر و برادر شما رم خدا بیامرزه سپاس جان دیشب تاپیکاتو خوندم ممنون بابت مطالبی که می ذاری خدا خیرت بده 🌷

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
خدا رحمتشون کنه ♥️پدر و برادر شما رم خدا بیامرزه سپاس جان دیشب تاپیکاتو خوندم ممنون بابت مطالبی که م ...

ممنونم دوستِ عزیز 

خدای مهربون رفتگان  شما رو  هم رحمت کنه ان شاءالله 🙏