2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید میگفتم؟؟؟؟ من‌مامانم اصلا بهم نمیگه من چیکار کنم جیکار نکنم خیلی ساده م

ن اصلا نباید میگفتی 

مامانت هم نمیگ

خودت دو تا کتاب بخون

این چیزا خیلی مهمه بخدا

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
حق داره باید بگه گناه داره بدبخت دو روز دیگه میره خونه شوهرش هیچ خاطره ی خوبی از خانوادش نداره

ن بابا پسرا اینطور نیستن

بعد از سرکوفت میزنن

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

نميدونم چرا نميتونم باور كنم 

اما اگهم راست باشه نبايد ب نامزدت ميگفتي بعدا بهت سركوفت نزنه

حس خوب مادرشدنو از صميم قلب براي همه ي منتظرا آرزو ميكنم❤️ براي سلامتي تو دليم لطفا دعا كنين😘
ن بابا پسرا اینطور نیستن بعد از سرکوفت میزنن

نه منم از این اتفاق برام افتاد البته نه کتک زدن فقط مامانم بامن بد حرف زده بود پیش شوهرم بغض گلوم گرفت زدم زیر گریه بغلم کرد گفت میریم خونمون همه چی درست میشه حتی شوهرمم مامانش چندبار باهش بد حرف زده منم بهش سرکوفت نزدم شوهرمم تا حالا سرکوفت نزده بگه خانوادت اینکارو کردن اونکارو کردن

عشقم همسرمه ❣️
نه منم از این اتفاق برام افتاد البته نه کتک زدن فقط مامانم بامن بد حرف زده بود پیش شوهرم بغض گلوم گر ...

همه مثل هم نیستن بخدا

نه نباید اصلا به نامزدت میگفتی.هر چقدرم که مامانت یا داداشت اذیتت کنه اصلا نباید به نامزدتو خانوادش بگی.نگاه به مهربونی الان نامزدت نکن.بعدا میتونه تو چشمت کنه که اره حالا مگه خونه مامانت خیلی بهت خوش میگذشت...ازین به بعد جز خوبی چیزی از خانوادت بهش نگو.اون قضیه رو هم درستش کن.بگو مامانم گریه اش گرفت و منو بوسید گفت حلالم کن.اعصابم خورد بود یاد مثلا اموات افتاده بودم سر تو خالی کردم.بعد بگو اتفاقا منم تعجب کردم ازین رفتار مامانم.چون اواین بارش،بود...بعد از عروسی هم زیاد رفت و امد نکن و شوهرتو اونجا نبر نفهمه قضیه از چ قراره.البته بعد از عروسی قطعا باهات مهربونتر میشن.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.