2777
2789

ساعت ۲ از خواب بیدارشدم چون حس میکردم بدن درد دارم گلوم درد میکنه فک کردم سرما خوردم یاچی

کلن حال نداشتم

بعدش مامانم نهار پیتزا درست کرده بود واس من نگه نداشتن🙁گفتم عب نداره ی چیز دیگه میخورم

رفتم نیمرو درست کردم واس خودم

بعدش تا ساعت ۵درس خوندم

نامزدم زنگ زد گف بیام بریم بیرون؟؟

گفتم باشه بیا

تا اماده شم ۵ و نیم شد(کلا زیاد طول نمیکشه اماده شدنم)

بعدش ک رفتیم بیرون یکم گشتیم واسم بستنی کاکائویی خرید منم گفتم میبرم خونه بعدا میخورم . گلوم دردمیکنه

بعدش یکم حرف زدیم

رسیدیم جلو درخونه

رفتم خونه گذاشتم فریزر بستنیمو

بعد  چای اویشن خوردم چنددیقه گلوم بهتر شد خیلی دلم میخواست بستنی رو وردارم ک داداشم خورده بود

من اصن از کارشون خوشم نمیاد ک وسایل منو بی اجازه ورمیدارن

حتی سهم نهار منم خورده بودن

بعدش یکم غر زدم گفتم ب من احترام نمیزارین تو این خونه (واقعا هم همینه ها تو تاپیک اولیام همه چی توضیح دادم) بعدش هیچی نگفتن

بعد رفتم حموم یکم بدنم راحت شه . خسته بودم

دیروز مامانم واس خودش ی پالتو خریده بود خوشش نمیومد بابامم سرکار بود نمیتونست بیاد خونه پالتو رو ببره پس بده

بعدش مامانم دید هیشکی نیست ب من‌گف تو ببر پسش بده

گفتم‌نمیرم سرما میخورم هوا سرده حمومم رفتم

بعدش کلی فحشم داد ک رو حرف من حرف میزنی  . خوبه قیافه درست حسابی نداری. اینی هم ک اومده خواستگاریت اسکل بوده نمدونم چیه این دختره سرطانیو میخواد بگیره اونم از تو احمق تره

بعدش گفتم دختر ب این گنده ای تنها کجا بره اخه یکم درکم کنید دیگه اه خستممم بخدا خستم . کم ب من توهین کن

بعدش کلی کتکم زد منم واقعا خیلی ضعیفم و جون ندارم خیلی لاغرم

بعدش گفتم هیچوقت برام مادری نکردی تا تونستی فرق گذاشتی

)من ۱۹ سالمه بچه نیستم ک مامانم منو میزنه)

بعد چن دیقه نامزدم زنگ زد گف عزیزم دستبندت تو ماشین افتاده جا مونده بیارم برات؟

منم‌گریه کرده بودم صدام یجوری بود

بعد نگران شد اومد دنبالم بهش گفتم چیشده.

اومد خونمون گف مرضیه خانم حق ندارین با مرجان اینطوری رفتار کنید

مامانم محل سگم بهش نداد و دوباره رفتیم بیرون پالتوی مامانمم پس دادیم

واقعا دلم‌گرفته از رفتارای مامانم

دلم میخواد زود ازدواج کنم برم

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

باورم نمیشه هنوزهمچین مادرایی باشن..کاش به نامزدت نمیگفتی بعداسرکوفت نزنه بهت

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم :(((

ازدواج میکنی راحت میشی

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

همین الان رفتم دست مامانمو بوسیدم  بااینکه مامان اصلیم نیست ولی هیچ وقت تاحالا دست روم بلند نکرده

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
نباید میگفتم؟؟؟؟ من‌مامانم اصلا بهم نمیگه من چیکار کنم جیکار نکنم خیلی ساده م

نه بهتره نگی

به دوستای دیگه ات بگو برا درد و دل ولی نامزدت نه

در اولین وقت هم به نظرم به نامزدت بگو با مامانت کاملا اوکی شدی و اون دعوا رو کوچیک و پیش پا افتاده نشون بده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

چی مامان بی رحمی .چطور بدون بچش غذاازگلوش پایین میره؟چطوردلشو داره دست روبچه ش بلندکنه وبزنتش؟ای بابا بعضیافقط سنشون میره بالا وگرنه ازعقل ....😐

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪