2777
2789
عنوان

دعوای پدر و مادرم سر دندون خواهرم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اگه وضعیت مادرت بدتر نشه برو حالشو بگیر بلاخره شما برمیگردی خونه و اونا  تنها میمونن ...

ببین مامانم ۵ تا برادر داره اما کسی پشتش نیست پدر و مادرش تازه فوت شدن مامانم. زود عصبی میشه بابام بهش گفته روانی مریض منم خیلی عصبی شدم گفتم برم که فک نکنه کسی نداره 

اگه میتونی یجوری از مامانت حمایت کنی که در آینده اوضاع برای خودت و مامانت بدتر نشه، برو حمایت کن ازش. اما عاقلانه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
ن عزیزم بازم ممنون خیلی اعصابم خورد بود نمیشد به کسی چیزی بگم گفتم اینجا بیام 

توکل کن به خدا عزیزم

خودش همه چیز و حل میکنه

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...