2777
2789

خواهرم میره سر کار دندونش درد می‌کرد بابام پولش نداد گفت خودش بده سر اون دعواشون شد بابام زد همه چی رو سکونت ۱۰ سال پیش خیانت کرده بود مامانم به خاطر ما موند میخوام برم حالش بگیرم مه فکر نکنه مامانم بی صاحب حالا برم یا نرم ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین سرجات... کاری از دستت برنمیاد

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
این چندمین بار این جوری دعوا راه میندازه میگه تو بی کسی برادرت حمایتت نمیکنن برا همین گفتم که من برم ...

لرومی نداره که شما بری واقعا

اگر لازم شد بعد ها میتونی مامانت و بیاری بیرون ازون خونه 

وگرنه حال گیری از پدر و مادر معنی نداره

پدرتون همچنان تو جهل خودش خواهد ماند

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
این چندمین بار این جوری دعوا راه میندازه میگه تو بی کسی برادرت حمایتت نمیکنن برا همین گفتم که من برم ...

بستگی داره اگه وضعیت مادرت بدتر نشه برو حالشو بگیر بلاخره شما برمیگردی خونه و اونا  تنها میمونن  یوقت بدتر نکنه