2777
2789
عنوان

یعنی بازم سقط میشه😭

2421 بازدید | 120 پست

خانما من امروز ده روز از پریودم گذشته. تستهام روز ب روز پررنگتر شد. تا دیروز معده درد داشتم. نفخ احساس سفتی شکم. اصلا حالم یجوری بود. امروز صب تا الان اصلا احساس بارداری ندارم. ممکنه رشدش متوقف شده باشه. برای فردا صب نوبت دارم برم دکتر. خواهشا شما هم راهنمایی کنید. قطع علایم ممکنه نشونه سقط باشه؟ 

ینی آز بتا ندادی هنوز؟

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن خاستم فردا یسره برم دکترم سونو انجام بده 

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه زیاد. بعضی ها علایم ندارن اصلا من خودم هیچ علایمی ندارم بجز ضعف. حالا تهوع اصلا ندارم درد پری اصلا ندارم

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

مگه لک بینی خونریزی داری؟

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه زیاد. بعضی ها علایم ندارن اصلا من خودم هیچ علایمی ندارم بجز ضعف. حالا تهو ...

منم تهوع ندارم. اما معدم درد میکرد. درد پریودی داشتم مگه میشه یهو بره 😢

تورا خدا خانمای باردار برام دعا کنید دیگه طاقت ندارم اینم سقط بشه😢😢

ن بد ب دلت راه نده.خونریزی نداری که 

منم تهوع ندارم. اما معدم درد میکرد. درد پریودی داشتم مگه میشه یهو بره 😢

نبابا تو دوس داری الکی ازین فکرا بکنی. والا من رفتم تو سه ماه صدا قلبشم شنیدم هنوز هیچ حسی ندارم. 

ن ندارم. نمیدونم از نفخ بود یا هر چی دوسه روز شکمم سغت بود امروز شل شده کلا. برام دعا کن فردا جواب س ...

چ طاقتی داری ک آز ندادی دختر. من دوبار دادم.یبار روز موعد یبار پنج روز بعدش ک ببینم بتا رفته بالا یا نه

نبابا تو دوس داری الکی ازین فکرا بکنی. والا من رفتم تو سه ماه صدا قلبشم شنیدم هنوز هیچ حسی ندارم.&nb ...

یعنی ممکنه اشتباه کنم؟ یا خدا. من نابود شدم تو این نه سال. دیگه میمیرم  اگ اینم  سقط بشه