2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کاذب نیست. ان شالله بارداری سالمی رو داشت باشی

عزیزم امروز صبح ناشتا زدم مارک لاوین رز ولی منفی بود بعد۲۰دقیقه یه هاله پخش شده انداخت

رفتم ازمایش دادم یک ساعت دیگه اماده میشه.ته دلم خالیه.از شبح کلی گریه کردم

عزیزم امروز صبح ناشتا زدم مارک لاوین رز ولی منفی بود بعد۲۰دقیقه یه هاله پخش شده انداخت رفتم ازمایش ...

توکلت بخدا باشه. فقط از خدا بخواه بهترین رو برارت رقم بزنه و بچه سالم بده بهت. اینجوردلت آروم میشه. عزیزم خبر تست رو به منم بده. 

دوستان بتام۹۳بود دکتر گفت خیلی کمه

مبارکت باشه. انش االه بسلامتی نی نی تو دلت رشد کنه و بغل بگیریش. الهی  آمین

منم دو ماه پیش باردار شدم با یه روز تاخیر 95 بود. دور از جون جنین تو خارج رحمی بود.

چند روز بعد از تاخیر آز دادی؟ به نظرم دقیقا 48 ساعت دیگه آز تکرار کن و استراحت مطلق کن 

حتما خبرش بهم بده عزیزم. 

خارج رحم چه علائمی داره؟میگن درد شدید

ایشالا مال تو هیچیش نیست و سالم سالم بدنیا میاد. تو 48 ساعت دیگه آز بده. باید بتا حدودا دو برابر شده باشه . استراحت زیاد کن و غذاهای مقوی بخور تا بتات بره بالا. 

والا من اصلا درد نداشتم خودمم تعجب کردم. فقط هفته 5 خونریزی کمی داشتم سونو دادم گفتن خارج رحمی

غدا مقوی یعنی چیا؟

دقیق نمیدونم. اما گرمیجات فعلا نخور . سر پا زیاد نباش. دراز بکش بیشتر و پاهات بالا ببر که اگه خدای نکرده تو لوله مونده (خدااااااااای نکرده) شاید حرکت کنه وبره داخل رحم.غذاهایی بخور که باعث بشه نی نی به رحمت بچسبه و جنین تغذیه کنه و رشد کنه. بزن تو نت میاد