2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

197 بازدید | 11 پست

سلام مامانای گل من 35 هفته و 3 هستم قراره آخر هفته برم برا معاینه لگن از چند روز دیگه برا زایمان تلاش کنم من بخاطر کرونا کلاسای زایمان نرفتم اگه نکات مثبتی برای زایمان راحت تر و راهنمایی دارین خوشحال میشم کمکم کنین💐

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دیگه خسته شدم از کی تلاش کنم برا زایمان برا نینی خطر نداره 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

عزیزم سعی کن پیاده روی کنی،اگه میتونی مامای خصوصی بگیرید چون دکتر زنان هیچکار نمیکنه میاد یه سر میزنه میره ،غذاهای سبک بخور،داخل نت بزن برات حرکات میاره که کمک میکنه به زایمان راحت واین خیلی مهمه که حتما با مامات همکاری کنی،

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم