2777
2789

چهار  ماهه که از دعوایی منو شوهرم میگذره دعوامون شد خودش منو آورد خونه مامانم در واقع گفت نمیخوامت تو تاپیک های قبلم هست ولی این مدت واسطه زیاد آورده و هر بار گفتم نمیخوام برگردم روز شنبه هفته گذشته پدرش اومد و به زور بچه شیر خوار هشت ماههم رو ازم گرفت خدا میدونه این مدت چی به من گذشت تا اینکه مادرم دیروز رفت و آوردنش برام به بچم شیر خشک و حریر بادام بازاری میدادن در حالی که من خودم برای بچم حریر بادام درست میکنم و شیر خودمو میخوره از 4صبح هم تب داره همش پاشویه میکنم و مراقبشم منو شوهرم پسر خاله دختر خاله هستیم و تمام جنگ ما حرفهای خاله زنک خاله و دختراشه که پدر شوهرمم شده سر دستشون و هر جور میخوان حرف دروغ به من میبندن که اینطوری کرد و آنطوری کرد و شوهرم هم میفته دنبال حرف اونا مشکل زندگی من باورتون میشه حرفایی بی ارزشی هست که اینا کاری کردن که برای من شده یه معطل وحشتناک که شوهر و زندگیم از چشمم افتاده هر روز یه پیغام تازه میاد اینجوری کرد واونجوری کرد در اقع حاضرم قسم بخورم که رسما دیوانن و منم دیونه شدم از دستشون الان شوهرم با داییم نشسته همه حرفایی زندگیمون رو زده که اینجوری کرد و اینجوری کرد و گفته قسم میخورم که من خطا ندارم و همه خطاها تقصیر منه در واقع میخواد اینجوری خودشو خوب جلوه بده و منو بد من برام مهم نیست چون خودم و خدای خودم میدونیم که خطا از کجا بوده 

الان کلی اومدن و اقوام رو واسطه کردن که برگرد منم گفتم اگه رفتاراشو درست نکنه و مثل قبل برگرده دیگه نمیبخشم و طلاق میگیرم و دیگه کسی حق نداره که دخالت کنه که بیا برگرد

الان من با این همه تنفر از شوهرم و خانوادش چطور دوباره برگردم بخاطر پسرم دارم این فرصت آخر رو میدم ولی با این همه تنفر نمیدونم چطور باهاشون رفتار کنم نوبت مشاوره دارم شنبه و میخوام با مشاوره جلو برم ولی حس تنفرم خیلی زیاده نسبت بهشون شما بودید برای آخرین بار چطور رفتار میکردین که شاید بشه زندگی رو بخاطر پسرم نجات داد من از دروغ بیزارم و اینا بشدت دروغگو هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر از فامیل نگو که دلم خونه .منم پسر خاله م شوهرمه همین مصیبت و داریم .منم به خاطر بچه هام کوتاه اومدم و دارم زندگی میکنم .با همون حس تنفر .اما سعی میکنم به روشون نیارم باهاشون خوب باشم تا کمتر اذیتم نکن.تو هم با پنبه سر ببر .اگر می‌دونی یک فرصت به خاطر بچه ت بده برگرد ببین چی میشه انشاالله که سرش به سنگ خورده و درست میشه 

ای خواهر از فامیل نگو که دلم خونه .منم پسر خاله م شوهرمه همین مصیبت و داریم .منم به خاطر بچه هام کوت ...

وایی من حالم بده میشه بهش که فکر میکنم آدم های بیسواد و اهل قرن بوق

خب شرط برگشتت رابطه محدود با خانواده همسرت باشه....مثلاً هفته ای یه بار با همسرت به اندازه نیم ساعت ...

همسرم رفتارشو درست کنه رابطه رو من محدود میرم ولی شوهرم به شدت وابستشونه و زیاد میره

وایی من حالم بده میشه بهش که فکر میکنم آدم های بیسواد و اهل قرن بوق

به خدا اینا هم همینن .من ۱۷سال باهاشون تو ی ساختمون بودم الان دوساله خونه جدا گرفتم .تو این دوسال بیشتر پدرم و درآوردن .دارم روانی میشم .جرات ندارم ی پوسته پیاز بخرم مدام میگن شما مستأجرین ندارین مراعات کن .دیروز اومده خونمون تا من تو آشپزخونه بودم به دخترم گفته امسال وسیله برا مدرسه ت نخر .مگه چی میشه بابات نداره.بببین بی فرهنگی تا کجا .دخترم می‌ره پیش دبستانی اون یکی بهش گفته واجب نیست بری سال دیگه برو ...با این حالی که شوهرم ندار نیست .خودشونم پولشون از پارو بالا می‌ره ..

وقتی میگم با فامیل عروسی نکنین واسه همینه.بخدا که این کار از نظر ژنتیکی هم اشتباهه

هیچکس به اندازه من از فامیل متنفر نبود همش دلم میخواد از خواب بیدار بشم و ببینم اینا همش خواب بوده 

همسرم رفتارشو درست کنه رابطه رو من محدود میرم ولی شوهرم به شدت وابستشونه و زیاد میره

دقیقا منم قبلاً اینجوری بودم 

الان چند کیلومتر دور شدم زندگیم بهشته 

اینجور پسرا فقططططط باید از خانواده دوربشن

دقیقا منم قبلاً اینجوری بودم الان چند کیلومتر دور شدم زندگیم بهشته اینجور پسرا فقططططط باید از خانوا ...

من میتونستم شرط برگشت رو خونه جدا بزارم اما میدونم اونقدر کینه ای میشن که دیگه به پسرمم محل نمی‌زارن من فقط بخاطر پسرم خواستم اونجا بمونم که حداقل برای پسرم پدر بزرگ و مادر بزرگ خوبی باشند 

دقیق میدونم چی میکشی

شما اهل کجایی .

نمی‌دونم اینا فامیل هم بودن چطور ما نشناختیمشون 

البته ما یک شهر دیگه بودیم اینا یه شهر دیگه بهترین خاله م بود .اما از روزی که من وارد این خانواده شدم ورق برگشت کلا همه چیز وارونه شد انگار تازه فهمیدم اینا کین