2777
2789
عنوان

فوت و فن های کلیدی و کوزه گری

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 40 پست

اگه برچسبی روی کمو یا یخچال زدید که کنده نمیشه اول با با باد داغ سشوار روش بگیرید چسب زیرش آب میشه و بعد راحت کنده میشه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یع نکته برای این شرایط اقتصادی زمانی که لپه ندارید یا گرون بود و نتونستید بخرید  نخود رو نخیسو ...

لپه از نخود زرد گرفته میشه الان با نخود سفید هم این امکان وجود داره ؟

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

شیرینی اگه تو خونه دارین و یکم کهنه شده یک دقیقه تو فکر گرم کنین تازه میشه نون خشک و خورد توی خونه رو دور نریزین به عنوان ته دیگ برنج دمی استفاده کنید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

برای اینکه قرمه سبزی یا قیمه خوش رنگ بشه سبزی یا رب باید خوب سرخ بشه و رنگ پس بده بخاطر رعایت این نکته هست که بعضی خورش ها خوشرنگ و لعابه

در ضمن برای جا افتادن و لعاب خورش آب کم کم اضافه بشه و حرارت کم و زمان طولانی باشه

اینجوری خوش کاملا جا میوفته

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
شیرینی اگه تو خونه دارین و یکم کهنه شده یک دقیقه تو فکر گرم کنین تازه میشه نون خشک و خورد توی خونه ر ...

مرسی عزیزم

منم از نون های خشک دورمانج درست میکنم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
لپه از نخود زرد گرفته میشه الان با نخود سفید هم این امکان وجود داره ؟

من نخود زرد استفاده میکنم عزیزم نخود سفید رو اطلاع ندارم

برای اینکه قرمه سبزی یا قیمه خوش رنگ بشه سبزی یا رب باید خوب سرخ بشه و رنگ پس بده بخاطر رعایت این نک ...

منم همیشه اخر پخت قرمه سبزی و فسنجون دو تکه یخ میاندازم که قشنگ روغنشو پس بده

من نخود زرد استفاده میکنم عزیزم نخود سفید رو اطلاع ندارم

اهان بله فکر کردم منظورتون نخود سفید هستش تعجب کردم 

بازم مرسی ار راهکارتون عالیه 😘😘😘

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
منم همیشه اخر پخت قرمه سبزی و فسنجون دو تکه یخ میاندازم که قشنگ روغنشو پس بده

منم از این به بعد انجام میدم این نکته رو فقط برای فسنجون استفاده میکردم

اهان بله فکر کردم منظورتون نخود سفید هستش تعجب کردم  بازم مرسی ار راهکارتون عالیه 😘😘😘

فدای تو عزیزم

کفشاتون که تنگرو توش روز نامه خیس بزارین و یه روز بزارین تو فریزر بمونه جا باز میکنه لباس کام وایی که سوراخ شده رو با که موای همرنگ خودش اول به صورت تار بعد پود رفو کنید

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اگه نون باگت تو خونه داشتید که خشک شده  یا اسیاب کنید تو کو کو هاتون بریزید

یا بزارید تو فریزر که کامل منجمد شه بعد دربیارین برش بزنید تو زرده تخم مرغ بغلتونید و تو روغن سرخ کنید  سپس بندازید تو شیره عین خاگینه میشه

کفشاتون که تنگرو توش روز نامه خیس بزارین و یه روز بزارین تو فریزر بمونه جا باز میکنه لباس کام وایی ک ...

من یه جفت کفش دارم پام رو میزنه این روش صددرصده عزیزم؟