2777
2789
عنوان

فوت و فن های کلیدی و کوزه گری

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 40 پست
کفشاتون که تنگرو توش روز نامه خیس بزارین و یه روز بزارین تو فریزر بمونه جا باز میکنه لباس کام وایی ک ...

مرسی خانومی خیلی کاربردیه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من یه جفت کفش دارم پام رو میزنه این روش صددرصده عزیزم؟

برای من که جواب داد عزیزم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مانتو یا پیراهنی دیگه قابل استفاده نیست اول دکمه هاش رو در میارم بعد دور میندازم یه کیف هم پر از دکمه دارم  الان عکسشو میزارم😅

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

فرشتون اگه سوختگی سطحی داره با قیچی ابرو با دقت سطح سوخته رو قیچی بزنین تا جایی که اثری از سوختگی نبینین 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خانومایی که مثل من موهای صاف و لخت دارید من همیشه بعد استحمام که مثلا میخواستم تل هامو سشوار بکشم موهام پرواز میکرد

الان میذارم کامل خشک میشه بعد سشوار میکشم

برای ترک پاشنه کرم ویتامینA+Dاستفاده کنید

🤗🤗🤗🤗 چقدر خوشگل و زیادن بعدا  هم میتونی برای لباس های دیگه استفاده کنی  حتما امتحان ...

اره خیلی باحاله

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
چقدر بده ک از این جور تاپیک ها حمایت نمیشه. فقط تاپیک های خیانتو و چیزای چرته ک میره پر بازدید.

من خیلی سال ها خواننده خاموش بودم

دیگه بعدش عضو شدم

تاپیک های مسخره بازی و خاله زنکی طرفادارش زیاده

ولی تاپیک های کاربردی اینا دوست ندارن

سلیقه شون هیجانه  واهی هستش

ما کار خودمونو میکنیم عزیزم 

هر روز زندگی میکنیم که یه چیزی بیشتر بدونیم

من حتی چند مورد تاپیک معرفی کتاب اینا میخواستم بزارم دیدم  جالب نیست اکثرا برای کاربرا