elliiiii مدیر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 عنوان وزن گیری نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 4753 بازدید | 70 پست سلاممامانا میشه جواب بدیننوزادتون تو ماه اول چند گرم اضافه کرد؟اصلا چند گرم اضافه کنه طبیعیه؟ 1399/07/20 | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 عادت میکنه اینقد تپل بشه پاهات درد بگیره بزاریش رو پات من لاغر بودش میگفتم تپل شه الان پا دردو دست ... باور میکنی تنها ارزوم همینه.انقد تو بارداریم به خودم رسیدم باز ۱ماه زود بدنیا اومد وزنش کم شد
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 میشه بگی چند کیلو بدنیا اومد؟ ۳۱۵۰ میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 باور میکنی تنها ارزوم همینه.انقد تو بارداریم به خودم رسیدم باز ۱ماه زود بدنیا اومد وزنش کم شد دقیقا مث منی تو بارداری خیلی رسیدم ب خودم لیدی میل بگیر بستنی گوشت کباب واس وزن گیری ولی خب شیرخشک نان عالیییی میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 از پی پی تجربه ای داری؟امروز سبز بود😥 اره عزیزم سخت نگیرمن دخترم دستشو میاورد بالا میلرزید دستش میترسیدم ولی الان فکر میکنم ب اون روزا خندم میگیرهچونشیرخشک میدی پی پیش همبو داره همی رور سبزه ی روز قهوی ای میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 اره عزیزم سخت نگیر من دخترم دستشو میاورد بالا میلرزید دستش میترسیدم ولی الان فکر میکنم ب اون روزا خ ... اهانشرمنده میشه بگی شیشه شیرشو چ جوری بشورم؟خیلی درگیرشم
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 دقیقا مث منی تو بارداری خیلی رسیدم ب خودم لیدی میل بگیر بستنی گوشت کباب واس وزن گیری ولی خب شیرخشک ن ... نینی شما با وزن بهتر ب دنیا اومد .نینی من ۲۶۰۰بدنیا اومدبعضیا گفتن آپتامیل بدمش؟شما فقط نان دادی؟
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 اهان شرمنده میشه بگی شیشه شیرشو چ جوری بشورم؟خیلی درگیرشم ی برگ دستمال کاغذی بندازه ی ذره اب ی قطره دو قطره مایع ظرفشویی با ی چنگال دستمالو ب دیوارش بکش برق میندازه قشنگفقط خوب اب بکش ک بوی مایع نمونهعزیزم این چ حرفی هر سوالی داشتی بپرس درخدمتم میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 اره عزیزم سخت نگیر من دخترم دستشو میاورد بالا میلرزید دستش میترسیدم ولی الان فکر میکنم ب اون روزا خ ... ببخش هی سوال میپرسم.دکترا جواب درستو حسابی ک نمیدن هی میگن شیرش بده.حالا ی دکتر خوب پیدا کردم تو این ک رونا هی باید ببرمش دکترپسر من زردیم داره ۸ی هفتس رو ۸ موندهبنظرت شیر کم میخوره ک نیمده پایین؟
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 نینی شما با وزن بهتر ب دنیا اومد .نینی من ۲۶۰۰بدنیا اومد بعضیا گفتن آپتامیل بدمش؟شما فقط نان دادی؟ من ی قوطی آپتامیل دادم بچم معدش نمیساخت هی بالا میاورد همون نانو دادم میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 ببخش هی سوال میپرسم.دکترا جواب درستو حسابی ک نمیدن هی میگن شیرش بده.حالا ی دکتر خوب پیدا کردم تو این ... دختر منم رو ۸ بود زردیش ولی خب شیر تند تند بده بعد ی قطرع هم هست واس زردی نوازاده از داروخونه بگی بهت میده بهش هر ۸ ساعت ۸ قطره میدیاونو من میدادم خیلی خوب بود و اینکه ب زورم شده خوابم بود شیر بهش بده زردیش برطرف میشه میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17804 وای چرا انقد درگیر وزنی بدتر میشه اگه همش بهش فکر کنی ،بچه نباید چاق باشه باید نرمال باشه ،۳ ماه اول ۱ کیلو هرماه اضافه میکنن بعدش دیگه کمتر اضافه میکنن ،بچه چاق خوب نیست تنبل میشه تو کاراش
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 وای چرا انقد درگیر وزنی بدتر میشه اگه همش بهش فکر کنی ،بچه نباید چاق باشه باید نرمال باشه ،۳ ماه اول ... نمیخوام چاق بشه.ولی چون شیر خشکش میدم نمیدونم چند سی سی بهش بدم.خب تو ۱۹روز ۴۰۰گرم زیاد شده.۱ماهم زود بدنیا اومده.خب واسم مهمه ک وزن گیریش نرمال باشه
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 من ی قوطی آپتامیل دادم بچم معدش نمیساخت هی بالا میاورد همون نانو دادم نانو میدم بالا نمیاره.فقط گاهی اولش ک شیرش میدم تف میکنه بعد ی ۵مین میخوره.یعنی شیرشو دوسنداره ک اولش تف میکنه؟
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 نانو میدم بالا نمیاره.فقط گاهی اولش ک شیرش میدم تف میکنه بعد ی ۵مین میخوره.یعنی شیرشو دوسنداره ک اول ... ن فدات همون ک بالا نمیاره یعنی معدش میسازه نگران نباش میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤