2777
2789
عادت میکنه اینقد تپل بشه پاهات درد بگیره بزاریش رو پات من لاغر بودش میگفتم تپل شه الان پا دردو دست ...

باور میکنی تنها ارزوم همینه.انقد تو بارداریم به خودم رسیدم باز ۱ماه زود بدنیا اومد وزنش کم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور میکنی تنها ارزوم همینه.انقد تو بارداریم به خودم رسیدم باز ۱ماه زود بدنیا اومد وزنش کم شد

دقیقا مث منی تو بارداری خیلی رسیدم ب خودم لیدی میل بگیر بستنی گوشت کباب واس وزن گیری ولی خب شیرخشک نان عالیییی

میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
از پی پی تجربه ای داری؟امروز سبز بود😥

اره عزیزم سخت نگیر

من دخترم دستشو میاورد بالا میلرزید دستش میترسیدم ولی الان فکر میکنم ب اون روزا خندم میگیره

چون‌شیرخشک میدی پی پیش هم‌بو داره هم‌ی رور سبزه ی روز قهوی ای

اره عزیزم سخت نگیر من دخترم دستشو میاورد بالا میلرزید دستش میترسیدم ولی الان فکر میکنم ب اون روزا خ ...

اهان

شرمنده میشه بگی شیشه شیرشو چ جوری بشورم؟خیلی درگیرشم

دقیقا مث منی تو بارداری خیلی رسیدم ب خودم لیدی میل بگیر بستنی گوشت کباب واس وزن گیری ولی خب شیرخشک ن ...

نینی شما با وزن بهتر ب دنیا اومد .نینی من ۲۶۰۰بدنیا اومد

بعضیا گفتن آپتامیل بدمش؟شما فقط نان دادی؟

اهان شرمنده میشه بگی شیشه شیرشو چ جوری بشورم؟خیلی درگیرشم

ی برگ دستمال کاغذی بندازه ی ذره اب ی قطره دو قطره مایع ظرفشویی با ی چنگال دستمالو ب دیوارش بکش برق میندازه قشنگ

فقط خوب اب بکش ک بوی مایع نمونه

عزیزم این چ حرفی هر سوالی داشتی بپرس درخدمتم

اره عزیزم سخت نگیر من دخترم دستشو میاورد بالا میلرزید دستش میترسیدم ولی الان فکر میکنم ب اون روزا خ ...

ببخش هی سوال میپرسم.دکترا جواب درستو حسابی ک نمیدن هی میگن شیرش بده.حالا ی دکتر خوب پیدا کردم تو این ک رونا هی باید ببرمش دکتر

پسر من زردیم داره ۸

ی هفتس رو ۸ مونده

بنظرت شیر کم میخوره ک نیمده پایین؟

نینی شما با وزن بهتر ب دنیا اومد .نینی من ۲۶۰۰بدنیا اومد بعضیا گفتن آپتامیل بدمش؟شما فقط نان دادی؟

من ی قوطی آپتامیل دادم بچم معدش نمیساخت هی بالا میاورد همون نانو دادم

ببخش هی سوال میپرسم.دکترا جواب درستو حسابی ک نمیدن هی میگن شیرش بده.حالا ی دکتر خوب پیدا کردم تو این ...

دختر منم رو ۸ بود زردیش ولی خب شیر تند تند بده بعد ی قطرع هم هست واس زردی نوازاده از داروخونه بگی بهت میده بهش هر ۸ ساعت ۸ قطره میدی

اونو من میدادم خیلی خوب بود و اینکه ب زورم شده خوابم بود شیر بهش بده زردیش برطرف میشه

وای چرا انقد درگیر وزنی بدتر میشه اگه همش بهش فکر کنی ،بچه نباید چاق باشه باید نرمال باشه ،۳ ماه اول ۱ کیلو هرماه اضافه میکنن بعدش دیگه کمتر اضافه میکنن ،بچه چاق خوب نیست تنبل میشه تو کاراش

وای چرا انقد درگیر وزنی بدتر میشه اگه همش بهش فکر کنی ،بچه نباید چاق باشه باید نرمال باشه ،۳ ماه اول ...

نمیخوام چاق بشه.ولی چون شیر خشکش میدم نمیدونم چند سی سی بهش بدم.خب تو ۱۹روز ۴۰۰گرم زیاد شده.۱ماهم زود بدنیا اومده.خب واسم مهمه ک وزن گیریش نرمال باشه

من ی قوطی آپتامیل دادم بچم معدش نمیساخت هی بالا میاورد همون نانو دادم

نانو میدم بالا نمیاره.فقط گاهی اولش ک شیرش میدم تف میکنه بعد ی ۵مین میخوره.یعنی شیرشو دوسنداره ک اولش تف میکنه؟

نانو میدم بالا نمیاره.فقط گاهی اولش ک شیرش میدم تف میکنه بعد ی ۵مین میخوره.یعنی شیرشو دوسنداره ک اول ...

ن فدات همون ک بالا نمیاره یعنی معدش میسازه نگران نباش