elliiiii مدیر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 عنوان وزن گیری نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 4753 بازدید | 70 پست سلاممامانا میشه جواب بدیننوزادتون تو ماه اول چند گرم اضافه کرد؟اصلا چند گرم اضافه کنه طبیعیه؟ 1399/07/20 | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 برای اینکه مطمئن شی سیره باید روزی ۵ بار پوشکش خیس خیس باشه که بچه من کلا ۲-۳ بار تو روز پوشکش خیلی ... اره ۵بار خیس خیس میشه
yoobina عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 3605 منم شیر ندارم چ شیری بهش میدی؟ من نان میدم ۱۹روز ۴۰۰گرم اضافه کرده.ی شیر بهتر میخوام سینتو ماساژ بده بعد با شیردوش بدوش راه شیر باز بشه، منم اولش فک کردم ندارم، بعدش دیدم دارم راهش بستس، عسل و کنجد بخور شیرت خیلی زیاد میشه مامانِ لیانا
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 من تا دوماهو نیم جفتشو باهم دادم چون سز کرده بودم حال نداشتم زیاد شیر خودمو بدم ولی خب زردی هم گرفت ... من دو ساعت یبار ۳۰ سی سی میدم خوبع؟گاهی هم ۶۰سی سی میدم خوبه؟شما چ جوری میدادیش
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 من دو ساعت یبار ۳۰ سی سی میدم خوبع؟گاهی هم ۶۰سی سی میدم خوبه؟شما چ جوری میدادیش من دو ساعت ی بار ۱۲۰ سی سی میدادم وقتی ی ماهه بود خودم معدشو گشاد کردم تپلی شدش میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
صهبای عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 7151 روزی ۲۰تا اضافه کرده چیکار کنم بیشتر اضافه کنه؟ والانمیدونم مال من شیر خودمو میدادم تجربه درشیر خشک ندارم عزیزم 🤲 اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 من دو ساعت ی بار ۱۲۰ سی سی میدادم وقتی ی ماهه بود خودم معدشو گشاد کردم تپلی شدش دلش درد نمیگرفت؟من دو روز دو ساهت یبار ۶۰دادم دل درد گرفتنمیدونم واسه این بود؟
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 دلش درد نمیگرفت؟ من دو روز دو ساهت یبار ۶۰دادم دل درد گرفت نمیدونم واسه این بود؟ ن عزیزم واس این نیست من دخترمو ک اینجوری بار اوردم خیلی بهش تند تند میدادم ماشالله اینقد تپلیه اصلا جایی نمیبرم چش نزنن توام ۱۲۰ تا بده هیچیش نمیشه میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 ن عزیزم واس این نیست من دخترمو ک اینجوری بار اوردم خیلی بهش تند تند میدادم ماشالله اینقد تپلیه اصلا ... حالا زیادش میکنمبعد بچم ۱ماه زودتر بدنیا اومد .پس دل دردش واسه شیر زیاد خوردنش نیس؟
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 حالا زیادش میکنم بعد بچم ۱ماه زودتر بدنیا اومد .پس دل دردش واسه شیر زیاد خوردنش نیس؟ ن دختر من ۳۶ هفتم ک تموم شد سز کردم اختیارین عزیزم میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 ن عزیزم واس این نیست من دخترمو ک اینجوری بار اوردم خیلی بهش تند تند میدادم ماشالله اینقد تپلیه اصلا ... به نظرت دل درد از چی میگیرن؟یه سوال دیگم داشتمپی پی اگ سبز باشه.بده؟
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 حالا زیادش میکنم بعد بچم ۱ماه زودتر بدنیا اومد .پس دل دردش واسه شیر زیاد خوردنش نیس؟ اگرم واس اون باشه معدش گشاد میشه و عادت میکنه میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 اگرم واس اون باشه معدش گشاد میشه و عادت میکنه اره راست میگیمنم چون یچم کوچیکه میخوام تپل بشه
99peransa عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3217 اره راست میگی منم چون یچم کوچیکه میخوام تپل بشه عادت میکنه اینقد تپل بشه پاهات درد بگیره بزاریش رو پاتمن لاغر بودش میگفتم تپل شه الان پا دردو دست درد گرفتم میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
elliiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 733 ن دختر من ۳۶ هفتم ک تموم شد سز کردم اختیاری ن عزیزم میشه بگی چند کیلو بدنیا اومد؟