2777
2789

کلینیک فیزیوتراپی بهار

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک فیزیوتراپی بهار

بین وکیل آباد ۱۹و ۲۱ ساختمان پزشکان رضا

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
آدرسشو میگی کارشون چجوریه خوبه؟ هزینش چقد؟ 

کارش خوبه همه جا یک جورن

هزینه اش بستگی داره یکی میبینی دستش مشکل داره یکی  مچ گردن و بستگی داره دکترت چی نوشته باشه لیزر کم توان پر توان

مرسی گلم

☺️🌷

مشکلت چیه .میتونی مرکز کار درمانی بری

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
برا دخترم میخوام گردنش کجه

هزینه ای که میکنی برات مهمه یا نه.بعد این فیزیوتراپی رو دکتر براش نوشته یا نه

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
نه مهم نیست خودم میخوام ببرمش 

ببین یه مرکز حرکات اصلاحی هست نزدیک پل هاشمیه مرکز نیک راه سلامت کارشون اینه بدون برق و دستگاه با انجام تمرین و ماساژ ناهنجاری ها رو درمان میکنن باید بری ویزیت بشی اونجا راهنماییت میکنن

من همسرم رشته ش اینه و کارش اینه مثل موارد شما زیاد مراجعه کننده داره ناهنجاری دست و یا پا کمر و هر دردی که فک کنی .البته اونجا فقط درمانگره شما توسط دکتر ویزیت میشی بعد یه درمانگر کار میکنه فقط چون دختره بچه تون باید تو شیفت خانم ها باشه روزهای زوج