2777
2789
خیلی شلوغ نیست برا کرونا میترسم ببرمش بیرون

اونجا بهت ساعت میدن وشما سر اون ساعت حاضر میشی شیف اقایون ساعتی که همسرم هست فقط یه مریض میاد هر ساعت یکی ولی از شیفت خانوما اطلاعی ندارم

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه آدرس دقیقشو بگی

سلام بین وکیل اباد 21و23 هستش ولی به 23نزدیکتره.یه مرکز نیک راه سلامت.

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
عزیرم شوهرت فیزبوتراپه؟ میشه یه سوالی دارم ازش بپرسی؟ ممنونم

فزیوتراپ نیست درمانگره یه جورایی کار فزیوتراپ رو انجام میده .بپرس اگه تو تخصصش بود جوابتو میده عزیزم

فزیوتراپ نیست درمانگره یه جورایی کار فزیوتراپ رو انجام میده .بپرس اگه تو تخصصش بود جوابتو میده عزیزم

بپرس بگو اگه کسی بوده تابحال ک آسیب نخاعی شدیدی بهش وارد شده باشه و بهبود پیدا کزده؟

یکی لز آشناهامون مهره t9ش جابجا شده و رفته روی نخاع و بهش آسیب شدید زده ببین نظرشون چیه؟ موارد مشابه این داشتن تا بحال‌.. مرسی💚

سلام من قاسم آباد هستم پیش خانم ولی‌زاده فیزیوتراپی آبان رفتم خداییش خیلی دلسوز بودن و تلاش کردن من ...

عزیزم هزینه هر جلسه چقدره ؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
هزینه ای که میکنی برات مهمه یا نه.بعد این فیزیوتراپی رو دکتر براش نوشته یا نه

سلام عزیزم فیزیوتراپ خوب تو مشهد چند نفرن. دکتر نگهبان. دکتر حسینی و دکتر شهبازی. که دوتای اول تو بیمارستان قایم و امام رصا فعالیت میکنن. دکتر شهبازی کلینیک هم دارن بین پیروزی ۱۶ و ۱۸. بنام فیزیوتراپی پیروزی..... این چند نفر استاد دانشگاه هستن. من مشکل گردن داشتم تو دوران بارداری و پزشکم تاکید کردن فیزیوتراپم حتما یکی ازین سه نفر باشه. و چون دکتر شهبازی در کلینیکشون خودشون کار میکنن  اونجا مراجعه کزدم. و معجززه ی ایشون اینروزا ارامش زندگیم هست. پیشنهاد میکنم مشورت کنین باهشون