2777
2789

ما ۳ تا بچه ایم

خواهرم بزرگتر از خودمه ۲۱ سالشه و نامزد کرده

من ۱۹ سالمه با یکی تازه اشنا شدم خانواده ها هم میدونن

داداشم ۷ سالشه خیلی خوشحاله میگه اخیش یدونه اتاق خیلی بزرگ ک توش دونفر میموندن(منو خواهرم) برای من میشه خدایا شکرت😑🤦🏻‍♀️

مامانمم حرفای اونو تایید میکنه میگه بزار اینا برن . برات بهترین لباسارو میخرم واست کلی توپ میخرم اتاقتو رنگ میزنم و...😑😒خدابده  از این شانسا😒🤦🏻‍♀️

رفته پیش همه گفته ابجیام میرن خونه خودشون بعدش کل اتاق واس من میشه

ابرومون رفت🤦🏻‍♀️😒

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچس دیگه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

داداشت رو به شدت درک می کنم

برادر جانم تا یه چندوقت دیگه می دم بره 

اتاقش و تبدیل می کنم به اتاق مطالعه... 

ها ها ها ها😈😈😈😈

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

باز خوبه من کلا یه خواهر دارم اون موقع که عقد کرده بودم با این که خودش اتاق جدا داشت همش میگف کی میری اتاق تو هم مال من شه پررو به یه اتاق قانع نبود😐

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچس دیگه

من همسن این بودم فکر میکردم مامان بابام ابجی و داداشن 

یا من خیلی گیج و تباه بودم یا این خیلی پرروعه🤦🏻‍♀️😑😂

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

خب بگو اصن کی گفته حتمی قراره برم شاید نپسندیدم 

بخوام درس بخونم سر کار برم 

بیخود دلتونو صابون نزنید منم هستم برامنم تخت وکمد جدید وکلی لباس خوشگلتر بخرید 

😁

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

از لج این دیگه شوهر نمیکنم😂😂😂

ها ها ها ما هم باور کردیم😂😂😂😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ