sahaaaaarr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 81 عنوان خننه 84 بازدید | 7 پست سلام دوستان ی دکترخوب برای ختنه معرفی میکنید؟ خوش باش که هر که راز داند ؛ داند که خوشی خوشی کشاند 1399/07/19 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6793 بلبل پسملیتو میخوای خوشگل کنی🙂 ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
پروانه_آبی عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1058 فقط حواست باشه..درمورد بی حسی بپرس..زیر شش ماه بی حسیه و بالای دوسال بیهوشیولی بعضی دکترا که عمومی هستند بلد نیستن و تا بی حسی میزنن شروع به ختنه میکنتد...و بچه با درد وحشتناک سلاخی میشه و باعث تشنج میشه.رو این زمینه بی حس کردن تحقیق کن بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
sahaaaaarr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 81 کدوم شهری؟ تهران خوش باش که هر که راز داند ؛ داند که خوشی خوشی کشاند
sahaaaaarr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 81 فقط حواست باشه..درمورد بی حسی بپرس..زیر شش ماه بی حسیه و بالای دوسال بیهوشی ولی بعضی دکترا که عمومی ... ااا چه جالب مرسی که گفتی خوش باش که هر که راز داند ؛ داند که خوشی خوشی کشاند
mahdisfd عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1046 تهران دکترمحمدجوادزبیحی توچهارراه تیراندازتهرانپارس رومن تعریفش روزیادشنیدم برای ختنه خداجونم ممنونم بابت مهربونیات