2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 131 پست
چی گفتن؟

خودش ک انقدر بی شخصیته میگف هرکار دلم‌بخواد میکنم ببینم چ گوهی میخوای بخوری برادر شوهرم ازم عذر خواهی کرد 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اعصبانی نشو...

عصبانی نیستم درست نیست بیفرهنگی و بیشخصیتیه دیگرانو با لفظ دهاتی تعریف کنیم 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش ک انقدر بی شخصیته میگف هرکار دلم‌بخواد میکنم ببینم چ گوهی میخوای بخوری برادر شوهرم ازم عذر خواه ...

وا یعنی چی

شوهرش نزد دهنش

یه معذرت خواهی ساده کرد فقط

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خودش ک انقدر بی شخصیته میگف هرکار دلم‌بخواد میکنم ببینم چ گوهی میخوای بخوری برادر شوهرم ازم عذر خواه ...

چ بی شخصیت چرا باهات مشکل داره

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

😐با پا بزن تو صورتش اعصابم خورد شد زنیکه بی شخصیت بیشعور مفنگی 😣

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
خواهرم تشبیهتون صحیح نیست  مگه دهاتی بودن گناه هست  ایشون بی فرهنگ هستن دوست خوبم

عزیزم منظور من این نیس ک تو دهات بزرگ شده 

از دهاتی ب عنوان استعاره استفاده کردم

وگرنه همه خانواده های اصیل ریششون ب روستا برمیگرده

وای چقد حال میده علنی با جاری دعوا کنی گیس و گیس کشی 😄 البته جاری تو دیگه رد داده ببرین بستریش کنین

اصلا حال نمبده این انقدر بی شخصیته من قبلا با کاربری قبلیم چتاشو گذاشتم شوهرمو بوسیده بود بهش تذکر دادم انقدر بهم فحش داد بهم‌گف دختره ولگرد خراب  هرزه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
آره والا انقد تولفافه بهش تیکه انداختم نفهمیده خسته شدم😁😁😁

جدی میگی

بهش متلک میندازی؟؟!!

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
چقد دهاتیه

والا دهاتیا خیلی تمیزن

خیلی زیاد از خیلی شهری ها

و کثیفی بودن ربطی ب دهاتی بودن و شهری بودن نداره

من خودم ناف اصفهان بدنیا اوندم بزرگ شدم

اینقدر ادم پلشت دیدم

در عوض دهاتی هم میشناسم ک مثل دسته گل هست

مگه معتاده 🤔😐😂😂

😂😂😂نه یهویی به ذهنم رسید مفنگی رو 

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
چ بی شخصیت چرا باهات مشکل داره

چون اونو خانواده شوهرم نمیخواستن ن خاستگاربش رفتن ن عروسی گرفتن من بعد از اون اومدم برا من همه کار کردن حسادت میکنه